Alig ruhában jógázott Hilaria Baldwin

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin -
újévi fogadalom hajó Hilaria Baldwin vezetés konyha jóga Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már június van, Alec Baldwin neje azonban még mindig tartja magát újévi fogadalmához. Ezúttal hajóskapitányként szakított időt egy kis gyakorlatozáshoz. Majd a gáztűzhelyen.

Hilaria Baldwin nem viccelt, amikor januárban azt mondta, minden nap lő magáról egy jógás képet. Azóta láthattuk már az utca közepén, amint babakocsiját is belevonta az ászanába, fejjel lefelé egy hotelszoba padlóján és kicsavarodva pedikűrözés közben.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Alec Baldwin neje ezúttal – ahogy a külföldi lapok is ráharaptak – hiányos öltözékben ereszkedett jógapózba egy hajó kormánya előtt. A legőrültebb húzása mégis az volt, amikor a konyhapulton kelt táncra egy serpenyővel. Valahogy így:

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Bikiniben illegeti magát Alec Baldwin lányahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140616-ireland-baldwin-bikiniben-a-galore-magazinban.htmlIreland Baldwin kinőtte az Instagramot: ezúttal a Galore magazin hasábjain pózol fürdőruhában és osztja a bikinialakos tippeket.Ez Zsír!OrigoŐk az idei vébé legjobb testű focistafeleségeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140612-cristiano-ronaldo-neymar-mario-balotelli-irina-shayk-bruna-marquezine-a-legszebbek.htmlUgyan a világbajnokság játékosai elképesztően trendik, néha a focistafeleségekre nagyobb figyelem terelődik, mint a füvön izzadó sztárokra. Így persze érthető, ha mindent megtesznek azért, hogy tökéletesen nézzenek ki. Íme a 2014-es vébé gazellatestű WAG-jei (Wives And Girlfriends) és a titkok, melyekkel megőrzik hibátlan alakjukat.Ez Zsír!OrigoRubint Réka brutálizmos: artista fotósorozat készült rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140614-rubint-raka-schobert-norbi-fitneszguru-felesege-megmutatta-izmait.htmlA fitneszlady sosem rejtegette tökéletesen, talán már egy kicsit túlságosan is kidolgozott testét. Most sem szégyenlősködött.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.