A gyomorgyűrűzés sötét oldala - Sharon Osbourne vallomása

Forrás: AFP -
diéta fogyás gyomorgyűrű Ozzy Osbourne csaló Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Osbourne bevallotta, hogy szélhámosnak érezte magát, miután csak műtéti beavatkozással sikerült megszabadulnia felesleges kilóitól.

1999-ben több mint 45 kilót fogyott Amerika kedvenc felesége gyomorgyűrű segítségével. Bár ez hatalmas változásnak számít, Sharon nemrég elárulta az ET-nek, hogy mégsem volt elégedett, ugyanis csalónak érezte magát. A gyűrű ráadásul nem oldotta meg legfőbb problémáját, az ételfüggőséget.

Forrás: AFP

„Mindannyiunknak vannak apró függőségei, amelyekkel kapcsolatban képtelenek vagyunk mértéket tartani. Az enyém az étel. Úgy értem, ételfüggő vagyok" – magyarázta. A kétes hírű Atkins-diétának köszönhetően azóta sikerült megtanulnia uralkodni a késztetésen, hogy állandóan a hűtő tartalmára járjon. Alkalmanként még így is csal, de legalább bevallja: „Füllentenék, ha azt mondanám, hogy nem csalok néha a diétám közben, mint ahogy mindenki más." Ozzy nejének azonban nincs bűntudata, nem is kell, mert állítása szerint a kisiklásai csak ideiglenesek, és egy-egy botlás után másnap ugyanúgy folytatja a szigorú étrendet, mintha mi sem történt volna.

Eszméletlen jól néz ki Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140701-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-apro-szexi-bikiniben-mutatta-meg-bajait.htmlAz énekesnő strandolós szexi szelfit posztolt, amelyen apró kis bikinijében nagyon jól mutat. Kállay-Saunders András büszke lehet barátnőjére.Ez Zsír!--Mindenki róla beszélt: 8 és fél hónapos terhesen vett részt a futóversenyen egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140627-8-es-fel-honapos-terhesen-futott-egy-800-meteres-versenyen-egy-amerikai-no-alysia-montano.htmlAlysia Montano is teljesítette a 800 méteres távot egy amerikai versenyen. A dolog érdekessége, hogy várandós, a 34. hétben van. Sokan kiakadtak rajta.Ez Zsír!--Így étkezz tökéletesen - figyelj magadra, és meghálálja a tested!http://www.life.hu/ez-zsir/20140627-jogaiskola-a-jogaklikkel-etkezes-es-egeszseges-taplalkozas-ha-jogazol.htmlMindegy, hogy rendszeresen jógázol vagy csak mostanában kezded el ezt a mozgást, érdemes tudnod arról, hogyan kell táplálkozni ahhoz, hogy minél hatékonyabbak legyenek a gyakorlatok.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.