Eszméletlen jól néz ki Tolvai Reni

Forrás:facebook/Tolvai Renáta -
szexi Kapócs Zsóka strand Bódi Sylvi Dukai Regina szelfi Megasztár bikini nyaralás Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő strandolós szexi szelfit posztolt, amelyen apró kis bikinijében nagyon jól mutat. Kállay-Saunders András büszke lehet barátnőjére.

Tolvai Reni szereti extrém külsejével felhívni magára a figyelmet, most azonban egyszerűségében is jól mutatott az énekesnő. A laza nyári képen bár úgy tűnik, szerelme, András nélkül élvezte a strand életérzést, de Reni így is vidámnak tűnik. A plusz kilók pedig biztos leszaladtak a lányról, mert nyoma sincs rajta feleslegnek.

Forrás:facebook/Tolvai Renáta

Nem Reni az egyetlen! Bódi Sylvi, Dukai Regina és Kapócs Zsóka is megmutatta már, mit visel a nyaralás alatt.

Így festett kamaszként Sebestyén Balázs – vicces retró fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20140701-sebestyen-balazs-musorvezeto-igy-nezett-ki-kamaszkent-vicces-retro-foto.htmlA Class Fm műsorvezetőjéről előkerült egy mókás, kamaszkori felvétel, amint Rózsa Gyuri műsorában vendégeskedett.TV + BulvárOrigoBeteg orvost alakít Gazdag Tibor, a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/bulvar/20140630-gazdag-tibor-a-joban-rosszban-szinesze-beteg-orvost-jatszik.htmlÁgynak esett a Jóban Rosszban Pongrácz dokija. A karaktert megformáló Gazdag Tibor reméli, hogy vele ez nem fordul elő.TV + BulvárOrigoSpeciális nyaralójában fog pihenni Fodor Zsókahttp://www.life.hu/bulvar/20140626-fodor-zsoka-szineszno-specialis-nyaralojaban-mobilhazban-udul.htmlHiába szeretne, az idén nem valószínű, hogy eljut a tengerpartra Fodor Zsóka, a Barátok közt sorozat egykori Magdi anyusa. Marad a Balaton, ahol speciális nyaralója szolgálja a kényelmét.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.