Világsztárok, akik okos tanácsaikkkal megváltanák a világot

Lauren Conrad blog Gwyneth Paltrow életmód Jessica Alba Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon nekik nem elég a vörös szőnyeg, a kasszasikerek és a csillogás? Ők úgy érzik, biztosan tudják a szépség, a siker, a tökéletesség titkát? Nem egy világsztár érezte azt az utóbbi években, hogy minél több embernek szeretne nagyon okos tanácsokat osztogatni. Egy csokorba szedtük azokat a hírességeket, akik a világhálón is próbálgatják magukat. 

Blake Lively

Idén júliusban indította útjára a gyönyörű színésznő a Preserve.us oldalt, ahol a divat és edzéstippektől kezdve a receptekig és lakásdekorációig mindenről olvashatsz. Blake nem dolgozik stylisttal, többnyire ő maga álmodja meg a divatanyagokat, bátyja, Eric Lively pedig fotózza őket. A színésznő a vörös szőnyegen is szuperstílusos, így tőle szívesen veszünk öltözködési tippeket.

Amit szerettünk

Blake fehér ruhadarabokról szóló divatanyagának a képi világa nagyon megfogott bennünket - a cikket itt éred el.

Forrás: AFP

Jessica Alba

A színésznő szintén roppant stílusos, és nem kevésbé gyönyörű, mint kolléganője. Jessica azonban már két gyermek édesanyja, így nála a család áll az első helyen. Azért alapította meg a The Honest Companyt, hogy az édesanyáknak legyen lehetőségük kiváló minőségű babaételeket adni a csesemőknek. A Honest.com vegyszermentes ételeket, tisztítószereket és számtalan háztartásban használt terméket árul, melyek organikusak is.

Amit szerettünk

A színésznő számára nagyon fontos, hogy az életéből mellőzze a mérgező anyagokat, és ez a weboldalán is érezhető. Jessica tavaly még könyvet is kiadott, ami szintén ehhez a tematikához kapcsolódik, a címe The Honest Life.

Forrás: AFP

Gwyneth Paltrow

A színésznő sem ma kezdte el beleásni magát az egészséges életmódba. 2008-ban indította útjára a goop.com-ot, ami stílustippekkel, utazási ötletekkel, receptekkel, testmozgásról szóló anyagokkal és otthoni praktikákkal látja el az olvasóit. A színésznő ezen a felületen igyekszik megmutatni azt is, hogy éppen mi zajlik az életében: itt jelentette be válását is pár hónapja. A témák egyébként nagyon jók, az azonban felróható a színésznőnek, hogy borsos áron kínálja az oldalon a termékeket. A recepteknél nem egyszer belefutottunk olyan hozzávalókba, amikről még életünkben nem hallottunk.

Amit szerettünk

A divatanyagok igényesek, de találtunk remek recepteket is - például a színésznő édesanyjának egyik reggeli receptjét, amihez többnyire csak kenyér és tojás kell (ilyen néven találod az oldalon a receptet: my mom's egg in a hole).

Forrás: AFP/Ben Stansall

Lauren Conrad

A The Hills című sorozatban megismert Lauren Conrad - miután felhagyott a színészkedéssel - szépségápolásról kezdett könyvet írni, valamint létrehozta a nagyon csajos laurenconrad.com-ot. Az oldal a csináld magad trükkök, receptek, dekorációs ötletek mennyországa, és szuper divat- és sminktippeket is elleshetsz Laurentől.

Amit szerettünk

Egy divatbemutatót nézve sokszor csak nehezen tudjuk elképzelni, hogyan is festenek majd az ott látott darabok a mi gardróbunkban. Nos, Lauren nemrég megmutatta, hogyan építsük be a legmenőbb kifutós szetteket a saját ruhatárunkba.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Olivia Palermo

Nemcsak az aktuális trendekről értesíti olvasóit a stílushercegnő az oliviapalermo.com-on, hanem hasznos tanácsokat is ad különböző helyzetekre. Például hogyan szórakoztasd a vendégeidet vagy melyik országokat érdemes meglátogatnod. Azok a fashionisták, akik megengedhetik maguknak, az oldal webshopjáról is vásárolhatnak, persze Olivia kedvenc divattervezőitől.

Amit szerettünk

Mivel rajongunk a hölgyeményért, szívesen olvassuk a divat- és szépségtippjeit és a lakberendezési rovatot is. Tőle tényleg érdemes tanulni!

Forrás: AFP/Miguel Medina

Zooey Deschanel

A bájos színésznő oldala, a női közösséget építő hellogiggles.com pont olyan, mint maga Zooey: cuki, okos, tudatos. Egészen széles palettán mozog a témaválaszték - ha csak egy cicás videót néznél meg, és akkor is, ha nem tudod, milyen hajat készíts magadnak az esti randira, jó helyen jársz.

Amit szerettünk

Imádnivalóak Zooey "Tíz dolog" listái - ezeket megéri átfutni néha (pl. Érvek a sütőtökös latte mellett, 9 lépés, mielőtt fodrászhoz mész).

Forrás: AFP/Mark Davis

Miranda Kerr

Ha nem találsz olyan márkát, amivel tökéletesen meg vagy elégedve, csinálj sajátot! Valószínűleg így gondolkodott a tökéletes alakjáról és bőréről ismert modell, Miranda Kerr, amikor 2007-ben létrehozta organikus bőrápolási márkáját, a KORA Organicsot, amely a koraorganics.com oldalon kapható. Így tutira minden terméknek tudja az összes összetevőjét, és Miranda mindenkit biztat is az organikus termékek használatára.

Amit szerettünk

A termékek biztosan csodásak, de valljuk be, Miranda ezek nélkül is álomnő lenne. Azt viszont szeretjük, hogy rajta keresztül alaposabban megismerhetjük az organikus termékek világát.

Forrás: AFP

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey célja a show-műsorában is az, hogy másoknak segítsen, lehetőséget adjon arra, hogy elméséljék történetüket, ezáltal megoldást kaphassanak a problémáikra. Oprah az oldalán, az oprah.com-on is ugyanezt a tevékenységet folytatja. Videós receptekkel, életmódtanácsokkal, történetekkel látja el az olvasókat.

Amit szerettünk

Az egész Oprah-jelenséget!

Forrás: AFP

Legyen neked is saját mantrád! Szankalpa, a szavak erejehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140926-jogaiskola-a-jogaklikkel-szankalpa-sajat-mantra.htmlA minap egy menő multicég épületében járva felfedeztem, hogy a lift falára, a lépcsőházban, a tükrökre, a folyosóra pozitív megerősítő feliratokat helyeztek el, például "Értékes vagy", "Te is a siker része vagy!". A cél ezzel nyilvánvalóan nem az volt, hogy színes matricákkal dekorálják a munkahelyet. Felismerték, hogy ezek a mondatok, még ha mosolygunk is rajtuk, hatással vannak ránk, pozitív irányba hangolják a tudatunkat. Ez Zsír!ThinkstockIlyen lenne a tökéletes férfitest? Bogár János Herkulesről és edzésről mesélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140925-bogar-janos-fitneszmodell-mesel-etkezesrol-es-edzesrol.htmlBár még csak huszonöt éves, de már régóta nagyon tudatosan figyel a testére, az edzésre és az étkezésre Bogár János. A fiatal férfi szép sikereket ért el fitneszmodellként, és szerepelt már itthon forgatott hollywoodi szuperprodukcióban is. Ezúttal a Life.hu-nak mesélt testmozgásról, diétáról, de arról, vajon egy tökéletes testű pasinak mennyire számít a bomba alak, ha szóba kerül a gyengébbik nem.Ez Zsír!--Jövőre is lesz még nyár! 3 alhasgyakorlat haladóknakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140922-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-nehezitett-alhas-edzes.htmlNemrég megszavaztátok, hogy mutassunk minél több gyakorlatot, amikkel edzhetitek a hasizom alsó szakaszát. Balogh Zsolt crosstréningoktatóval nemrég kezdő alhasgyakorlatokat tanítottunk, ezúttal pedig a haladóknak kedvezünk. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.