Bombanővé fogyott Tolvai Reni

Forrás: Tolvai Reni/Sunhill Media -
fotózás diéta szexi album súlyfelesleg bombanő Tolvai Renáta edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni énekesnő legújabb albuma kedvéért szigorú edzésbe és diétába fogott. Az eredmény: szexi, kifogástalan külső.

Tolvai Reni saját elmondása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küzdött. Hol felszaladtak rá a kilók, hol sikerült leadnia azokat. Egy biztos, a Megasztár idején még husosabbnak ismertük meg, most viszont minden erejével új albumára készül, így ismét komoly edzésbe kezdett. Erről közösségi oldalán is szeret megosztani fotókat.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

„Jó volt az edzés... kezdem újra megszeretni, nem is olyan szörnyű ez, mint ahogy indulás előtt elképzelem" – írta a kép mellé Reni, akiről az új korong kedvéért szexi felvételeket is készítettek. Nyoma sincs az egykori súlyfeleslegnek! Irtó jól néz ki!

Forrás: Tolvai Reni/Sunhill Media

Tökéletes popsit villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140510-az-eurovizios-dalfesztival-dontose-kallay-saunders-andras-parja-tolvai-renata-tokeletes-popsit.htmlA saját bevallása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küszködő Tolvai Reninek most nincs miért panaszkodnia. Meg is mutatta magát, nem is akárhogyan.Ez Zsír!OrigoEszméletlen jól néz ki Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140701-tolvai-reni-a-megasztar-egykori-enekesnoje-apro-szexi-bikiniben-mutatta-meg-bajait.htmlAz énekesnő strandolós szexi szelfit posztolt, amelyen apró kis bikinijében nagyon jól mutat. Kállay-Saunders András büszke lehet barátnőjére.Ez Zsír!--Erotikus klipre gyúr Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140209-a-tv2-megasztarjanak-gyoztese-tolvai-reni-erotikus-klipre-keszul.htmlEgészen kamaszkora óta harcol a pluszkilókkal és keményen diétázik Tolvai Reni. A Megasztár egykori győztese azonban most rendszeresen edz, ugyanis nagy dobásra készül. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.