Speciális diétával fogy Király Linda

Forrás: Szuper tv2 -
homeopátia diéta fogyás pajzsmirigy Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az évek óta pajzsmirigy-alulműködéssel küzdő Király Lindánál most úgy tűnik, megtört a jég. A Dal és Az ének iskolája adásai óta jó néhány kilóval lett könnyebb.

Linda azt állítja, a homeopátiás készítmények, a stressz csökkentése és a rendszeres mozgás hozta meg a gyümölcsét.

Forrás: Szuper tv2

"Örülök, hogy látszik rajtam, hogy fogytam, hiszen igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy egészségesebb és karcsúbb legyek. Ez persze egy folyamat, nem megy minden egyik napról a másikra, de az egészségem a legfontosabb. Egy speciális, orvos által előírt diétát folytatok, és szigorúan ügyelek a napi szénhidrát- és kalóriamennyiségemre. Rendszeresen edzem, naponta kétszer bokszolok, lépcsőzöm, és ha jó az idő, akkor futok a Városligetben"mondta el a Borsnak Linda, aki bízik abban, hogy még több kilótól sikerül megszabadulnia.

Pajzsmirigy-para - Lehet, hogy te is ezért hízol?!

A pajzsmirigy betegségeit, működési zavarait általában vérvételből ki lehet deríteni. Ha felmerül a gyanú bennünk, hogy ezzel küzdünk, érdemes orvoshoz fordulni, ugyanis a későbbiekben súlyos betegségekhez vezethet. A Life.hu összeszedte, melyek lehetnek a figyelmeztető jelek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.