Celeb vagyok, beszéljük meg! műsorvezető Celeb vagyok, ments ki innen! Lilu kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetőjének gyönyörű alakját már többször megcsodálhattuk, ám most úgy tűnik, a sok edzésnek köszönhetően a hasa minden eddiginél izmosabb lett. 

Nagy sikert aratott a Facebook- és Instagram-követők körében Lilu legújabb fotója. A Celeb vagyok, beszéljük meg! műsorvezetője kifejezetten bombaformában van, így nem is csodálkozunk azon, hogy bátran megmutatja kidolgozott hasát. A szőke celebnek Csonka András is gratulált: "Lilu asszony, ez bombasztikus forma" - kommentelte a kép alá.

Forrás: Lilu/Facebook

Speciális diétával fogy Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141003-kiraly-linda-specialis-dietaval-es-homeopatiaval-fogy-pajzsmirigy-alulmukodese-van.htmlAz évek óta pajzsmirigy-alulműködéssel küzdő Király Lindánál most úgy tűnik, megtört a jég. A Dal és Az ének iskolája adásai óta jó néhány kilóval lett könnyebb.Ez Zsír!--Táncnak köszönheti csodás alakját az RTL Klub új híradósahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140915-szabados-agnes-az-rtl-klub-hiradosa-a-tancnak-koszonheti-csodas-alakjat.htmlÉvek óta táncol az RTL Klub új híradósa, Szabados Ágnes. Amellett, hogy a csinos tévést remekül kikapcsolja a hobbija, még az alakját is formálja vele.Ez Zsír!RTLKLUBTökéletes popsit villantott Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140510-az-eurovizios-dalfesztival-dontose-kallay-saunders-andras-parja-tolvai-renata-tokeletes-popsit.htmlA saját bevallása szerint gyerekkorától kezdve súlyproblémákkal küszködő Tolvai Reninek most nincs miért panaszkodnia. Meg is mutatta magát, nem is akárhogyan.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.