Így lett újra Terminátor Arnold Schwarzeneggerből

Forrás: AFP/Strdel -
Terminátor Arnold Schwarzenegger videó előzetes kérdés-válasz edzésterv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a Terminátor 5 előzetese, Arnold Schwarzenegger pedig ott maradt a gép előtt, hogy válaszoljon a rajongók kérdéseire.
Forrás: AFP/Strdel

Sokan sérelmezték, hogy alig láthatták a színészt az előzetesben – Arnold azonban mindenkit megnyugtatott, továbbra is ő a főszereplő, a teljes filmben majd többször is fel fog bukkanni. Az is kiderült, hogy a legújabb rész is kapcsolódik az előző filmekhez, illetve Arnold nem mindennapi edzéstervét is megosztotta a nagyérdeművel. Ez pedig valahogy így zajlott:

Minden reggel egy óra kardióedzéssel indította a napot, amelyben 10-10 percet szánt futópadozásra, eliptikus trénerre és szobakerékpárra változó ellenállással. Két edzésfajta között felüléseket, haspréseket és lábemeléseket végzett. A napot egy órás súlyzós edzéssel zárta – és ez folytatódott minden nap, heteken át. Durva!

Lesz hát mit várni 2015-ben is! A Terminátor legújabb részének előzetesét alább tekintheted meg:

Kockahasat villantott az ifjú Schwarzeneggerhttp://www.life.hu/kult/20130325-patrick-schwarzenegger-arnold-schwarzenegger-fia-szexi-felsotestet-villantott-a-strandon.htmlNem kell jósnak lenni ahhoz, hogy lássuk, nagy szívtipró lesz még Patrick Schwarzeneggerből.KultVajnáék szépségversenye: Schwarzenegger és kabaréhttp://www.life.hu/bulvar/20140915-a-miss-universe-hungary-szepsegverseny-amelyet-vajna-timea-rendezett-a-youtube-on-lathato.htmlNem hiába vártuk Vajna Tímea szupertitkos Miss Universe szépségversenyét. Néhány nappal ezelőtt Andy Vajna megsúgta riporterünknek, mit gondol a korábbi szépségversenyekről, és ígérte, valami egészen különlegeset állítanak színpadra. Sikerült! Még Schwarzenegger is feltűnt.TV + Bulvár--Schwarzenegger rosszfiú lesz az Avatar 2-benhttp://www.life.hu/kult/20130917-arnold-schwarzenegger-lesz-a-rosszfiu-arnold-schwarzenegger-avatar-2-cimu.htmlA hírek szerint Arnold Schwarzenegger játssza a rosszfiút James Cameron nagysikerű mozijának folytatásában.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.