Nekik sikerült! Sztárfogyások 2014-ben

fogyás Jessica Simpson egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pluszkilók a sztárokat talán még jobban zavarják, mint bennünket, földi halandókat. A kamerák és vakuk kereszttüzében ők azok, akiknek tényleg oda kell figyelniük az alakjukra, és hírnév ide vagy oda, ez nagyon fárasztó tud ám lenni. Lássuk, kik azok, akik sikeresen zárták 2014-et fogyókúra szempontjából.  

Jessica Simpson

A fogyókúrával évek óta hadilábon álló Jessica Simpson idén közel 30 kilót fogyott. A sztár gyermekének születése után döntött úgy, hogy újra csúcsformába kerül az esküvőjére, ez pedig sikerült is neki. Jess a vegán életmódra tért át az esküvő előtti hónapokban, és napi szinten edzett. Meg is lett az eredménye - csinosabb, mint valaha, erről pedig ez a bikinis fotó árulkodik!

/1412/Szt_r2014125195014

Graham Elliot

Amerika imádott sztárséfje, Graham Elliot szinte a fele régi önmagának: 70 kilót fogyott pár hónap alatt. Először orvosi beavatkozáson esett át, gyomorgyűrűt kapott, majd jött az életmódváltás: szinte teljesen kizárta étrendjéből a kenyeret, a tésztákat, a szénsavas italokat és a sört, és inkább salátát, húst és lazacot eszik. A sok séta után beiktatta az életébe a futást, másik kedvence pedig a funkcionális tréning lett.

/1412/Szt_r201412519511

Chris Pratt

Dagi fiúból szexi férfivá gyúrta magát Chris Pratt. A színész kockás hasra váltotta az úszógumikat, és el kell ismernünk, nagyon jól áll neki. Hogy mi a közel 36 kilós fogyásának titka? Chris letette az imádott sört, paleolit diétába kezdett, és triatlonnal tartja magát formában.

/1412/Szt_r2014125195153

Demi Lovato

Az énekesnő eddig sem volt túlsúlyosnak mondható, de egy év alatt még egy ruhamérettel karcsúbb lett. Demi korábban étkezési zavarokkal küzdött, most a sportolásra esküszik: kedvence a biciklizés.

/1412/Szt_r2014125195229

Missy Elliott

Pajzsmirigybetegsége miatt életmódot váltott Missy Elliott, és talán sosem volt még olyan szexi, mint most. A 42 éves rapper egy Alexander Wang divatbemutatón villantotta meg bomba formáját. Közel harminc kilótól szabadult meg, szép teljesítmény!

/1412/Szt_r2014125195336

Fergie

A világsztárok zöme hónapokkal a terhesség után ismét csúcsformában van. Doutzen Kroes modell vagy Scarlett Johansson is eszméletlenül festenek nem sokkal a szülés után, Fergie azonban csinosabb, mint valaha. Az énekesnő sosem volt az a nádszálkarcsú típus - ám a pilates, a hastánc, a jóga és a sok séta megtette a hatását: szexibb, mint valaha!

/1412/Szt_r2014125195425

Így fogytak a magyar sztárok

ÉNB Anikót már villalakó korában sem mondtuk volna túlsúlyosnak, idén ősszel azonban már a barátai is megijedtek hirtelen fogyása miatt: a lány csont és bőr lett, erről pedig fotó is készült. Állítása szerint nem direkt fogyott le ilyen drámaian, csak lusta az evéshez. Király Linda azonban életmódott váltott, úgy tűnik, sikeresen. A csodahangú magyar énekesnőt nagyon vékonyan ismerhettük meg, majd sok kritika érte hirtelen hízása miatt. Ám idén a homeopátia, a sok edzés és egy új táplálkozási forma meghozta az eredményét - erről itt írtunk bővebben.

Szuperételek: kamu vagy csodaszer?http://www.life.hu/ez-zsir/20141201-szuperetelek-tenyleg-jok-e-kelkaposzta-buzefule-goji-bogyo-quinoa.htmlTényleg csodatévő hatásúak, vagy csak ügyes reklámfogás néhány egészséges élelmiszert szuperételnek beállítani? Az itthon is többnyire borsos áron kapható finomságokról rengeteg jót olvashatsz, de nem árt, ha tudod, hogy alapvetően nem érdemes tőlük várni a megváltást. Utánajártunk, valóban érdemes-e ennyire rajongani a szuperételekért.Ez Zsír!--Édesszájú, mégis tökéletes az alakja - Így edz Frits Patrícia fitneszmodell http://www.life.hu/ez-zsir/20141125-frits-patricia-fitneszmodell-edzesrol-dietarol-mesel-elmondja-a-tippjeit.htmlMi a legnagyobb hiba, amit a nők elkövetnek az edzésben? Hogyan lehet úgy nassolni, hogy ne kerekedjünk ki? Kifaggattuk Frits Patrícia fitneszmodellt - íme a tanácsai!Ez Zsír!--Tészta, pizza, lasagne - hogy maradnak vékonyak az olasz nők?http://www.life.hu/ez-zsir/20141118-az-olasz-nok-karcsuak-es-csinosak-igy-etkeznek-sportolnak-dietetikus-is-elmondja-a-velemenyet.htmlNemrég Toszkánában töltöttem néhány napot, ahol meglepetten tapasztaltam, hogy az olasz nők nem keveset esznek, szénhidrátot is, sőt nem egyszer 4-5 fogásból áll a vacsorájuk. Ennek ellenére az ott töltött idő alatt egyetlen elhízott olaszt sem láttam, ezért úgy gondoltam, itt az ideje ellesni a titkukat. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.