Hiányos öltözetben ment edzeni Kulcsár Edina

Miss World szépségkirálynő Kulcsár Edina Miss World Hungary edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina megmutatta, hogy egy gramm bejgliháj sem kúszott fel rá az ünnepek alatt. A szépségkirálynő karácsony másnapján az edzőteremben töltött egy kis időt. Bár nem így tervezte, hiányos öltözetben kellett izzadnia.

"Nem szeretek ilyen, 'hiányos' öltözetben edzeni, de sajnos otthon felejtettem a felsőmet, amit még fel szerettem volna venni!" - írta Facebook-oldalára Edina, aki valószínűleg utólag nem bánta meg, hogy nem volt nála a megfelelő edzőfelszerelés. A posztjából kiderült, hogy többen megdicsérték kidolgozott izmait. Nem csodáljuk!

Edinától nem áll távol az edzés. A Miss World világversenyre külön fel kellett készülnie, de előtte már a futás szerelmese volt. Lehet, hogy egy időben a fiúk elől is futott, de ez később előnyére vált. A futással kapcsolatos élményeiről itt mesélt korábban a Life.hu-nak.

"Én nem fogok megszédülni, az biztos"

Nem, én megelégszem azzal is, amim van. Megtanultam értékelni a pénzt. Soha nem vágytam arra, hogy több százezer forintos holmikat vásároljak, minek? Az rengeteg pénz, aminek jobb helye is lenne. Nem érezném jól magam egy olyan táskával a kezemben, aminek az árából emberek hónapokig megélnének. Ha ajándékba kapom, az persze más. De nem költenék értelmetlen luxusra - mesélte Edina Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének, aki a Miss Wold világverseny londoni döntője után néhány nappal beszélgetett a majdnem születésnapos szépséggel.

A teljes interjú ide kattintva olvashatod.

Kulcsár Edina "karácsonyi baba" volthttp://www.life.hu/bulvar/20141224-kulcsar-edina-szuletesnapja-szenteste-elott-szuletett.htmlA Miss World ezüstlánya, Kulcsár Edina, december 23.-án töltötte be a 24. életévét. A jeles nap alkalmából Edina tündéri gyerekkori fotóval ajándékozta meg rajongóit.TV + BulvárKulcsár Edina jótékonykodik: árverésre bocsájtja méregdrága vázájáthttp://www.life.hu/bulvar/20141222-kulcsar-edina-arveresre-bocsajtja-a-miss-world-versenyre-keszult-draga-zsolnay-vazat.htmlKulcsár Edina, a világ második legszebb lánya jótékony céllal elárverezi a Miss World versenyre készült drága vázát, amit nemzeti ajándéknak szánt, de végül hazahozott...TV + Bulvár--Sarka Katát Kulcsár Edina anyukájának néztékhttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141216-kulcsar-edina-masodik-helyeztt-lett-a-miss-world-2014-szepsegversenyen-sarka-katat-az-anyukajanak.htmlA Life.hu száguldó riportere a repülőtéren csapott le kérdéseivel a Miss World 2014 szépségversenyről hazatérő, ott a második helyet megszerző világszép lányra, Kulcsár Edinára. Riporterünk kérdéseit azonban Sarka Kata, és Edina édesanyja sem úszta meg.Katz Dávid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.