Hű, de szuperül néz ki Bódi Sylvi

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram -
Bódi Sylvi Mauritius nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi néhány napja Mauritiuson tengeti a napjait. Arra azért most is odafigyel, hogy ne csak neki, hanem férfirajongóinak is jó legyen. 

A még mindig csodaszép exmodell ezúttal piros bikiniben csigázza Instagram oldala követőinek vágyait.

Forrás: Bódi Sylvi/Instagram

A minap pedig a következőről számolt be rajongóinak. "2015-ös évet izgalmasan indítom, hiszen január 16-án életem legnagyobb kalandjára indulok! Részt veszek a Budapest-Bamakó futamon. Méghozzá Apukámmal együtt! 9000 km 16 nap alatt! A Hösök teréröl startolunk, átmegyünk néhány európai országon, majd komppal megérkezünk Afrikába. Marokkó, Western Sahara, Mauritánia, s végül Mali. Rengeteg adományt viszünk az afrikaiaknak! (Ebben majd kérem a segítségeteket)Ez lesz a 10. és egyben utolsó ilyen futam.Nagyon várom! Nagyon Boldog Új Évet kívánok Nektek! A legjobb barátnömmel vacsorázom egy álom szép szigeten. Puszillak titeket!" - olvasható a Facebookján.

Elképesztően lefogyott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141231-mihalik-eniko-modell-egzotikus-szigeten-nyaral.htmlTúl vékony vagy ellenkezőleg, topformában van Mihalik Enikő? A Victoria's Secret divatshow szervezői szerint egész biztosan az utóbbi. Szerintetek? Ez Zsír!OrigoAnorexiásra fogyott Sarka Kata?!http://www.life.hu/ez-zsir/20141223-sarka-kata-nagyon-lefogyott-a-facebookon-igy-velekednek-rola-rajongoi.htmlHajdúné kétségkívül az egyik legszebb magyar híresség. Meg is tesz ezért mindent, ám rajongói szerint ezúttal kicsit túlzásba vitte a diétát.Ez Zsír!OrigoTöbb mint 10 kilót fogyott Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141211-olah-ibolya-a-megasztar-felfedezettje-tobb-mint-10-kilot-fogyott.htmlÚjra kirobbanó formában van Oláh Ibolya. A TV2 Aktívjából nemcsak új daláról hallhattunk, hanem arról is, hogy ismét lefogyott.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.