Bagi Iván kihízta a szerepeit - veszélyben a karrierje

Forrás: facebook/Bagi Iván -
kövér fogyás Nacsa Olivér hízás humorista sovány Bagi Iván fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A humorista kénytelen volt szigorú fogyókúrába fogni, mert kezdi kihízni a szerepeit és ezért Nacsa Olivér mellett veszélybe került a karrierje.

Bagi Iván 20 kilótól szeretne megszabadulni, ezért minden praktikát bevet. Bár korábban már Katus Attila segítségével próbálkozott, de akkor sem bírt ellenállni a finom falatoknak – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Bagi Iván

"Megmondom őszintén, hogy volt időszak, amikor egyszerűen feladtam. Ennek pedig Nacsa Olivér fogyásához volt köze. Ő hirtelen leadott 30 kilót, és sokkolt, hogy eddig ő volt Bud Spencer, én pedig Terence Hill, s ez egyszerűen megfordult" – magyarázta a humorista, aki hízása miatt már nem tudja a vékonyabb sztárokat eljátszani.

"Eddig én voltam Vajna Timi, de most már Andy Vajnává váltam. Az összes női szerepet át kellett adnom Olivérnek, de kihíztam Rogánt és Szijjártót is. Márciusban újra megkezdjük a munkát a Szálka című műsorban, és a producerek azt kérték, hogy februárig mindenképpen fogyjak le. Nem ultimátumot adtak, de a saját egészségem miatt is lefogyok!" – mondta határozottan Iván, aki most hetente többször edzeni jár és nagyon odafigyel az étkezésére.

Almaecet, a tökéletes és megfizethető méregtelenítő - a fogyásban is segít!http://www.life.hu/ez-zsir/20150112-almaecetes-meregtelenites-segit-a-fogyasban-hasznos-receptek.htmlAz almaecet csupán egy gyöngyszem a sok egészséges dolog közül, nem is csoda, hogy mostanában ennyire felkapott lett. Egyre több kutatás számol be a jótékony hatásairól, aminek az eredménye meglepi az embereket. A hozzáértők is csak javasolni tudják - próbáld ki a legszuperebb recepteket!Ez Zsír!--3 mozgásforma, amit mindenképp próbálj ki 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150110-3-edzesforma-amit-mindenkepp-probalj-ki-iden-koredzes-bootcamp.htmlA sportos életmód, a tónusos izomzat természetesen 2015-ben is trendi. Hogy mivel tartsd magad karban, ha unod a zumbát, a spinninget és a pilatest? Íme, 3 mozgásforma, amit idén érdemes kipróbálnod. Ez Zsír!--Jennifer Lopez szexi testével reklámozzák az egészséges életmódothttp://www.life.hu/ez-zsir/20150109-jennier-lopez-lett-a-bodylab-marka-egeszseges-eletmodjat-hirdeto-reklamjanak-arca.htmlA popdíva kétségkívül az egyik legjobb választás a BodyLab legújabb reklámvideójához, amelyben természetesen gyönyörű, mint mindig.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.