34 évesen lemosta a fiatalokat a magyar fitneszbajnok: Simkó Gina világbajnok lett

Simkó Georgina győzelem India fitneszbajnk fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simkó Gina a csúcsra jutott első külföldi versenyén, és aranyérmet szerzett az indiai fitneszvilágbajnokságon.

Ahogy a Life.hu is megírta, Gina 30 évesen kezdett el komolyabban foglalkozni a fitnesszel, és öt év alatt sikerült felépítenie karrierjét. A sportoló Indiában bizonyította be, hogy 34 évesen is helye van a fiatalabbak között. Gina bevallotta, örökre szívébe zárta a verseny helyszínét, Mumbait, pedig az utazás előtt nagyon tartott az indiai várostól – írja a Bors.

Forrás: Simkó Georgina

„Előítéleteim voltak Mumbaijal szemben. Olyan filmeket látunk erről a térségről, hogy tartani kell az ételtől, a fertőzött víztől. Csütörtökön utaztunk, a verseny pedig hétfőn volt. Az előtte levő napokat megpróbáltuk valahogy túlélni, mert versenydiétán voltunk. Szerencsére a szállodai kaját jól össze lehetett rakni, volt csirkehús és rizs" – mesélte a bajnok, aki a 170 centi feletti fitneszmodell kategóriában indult, ahol nincs felső korhatár. Így különösen értékesnek tartja a világbajnoki címét, hiszen az alsó korhatár tizennyolc év.

„Az indiaiakat nagyon érdekelte a verseny. Kétszer álltunk ki a zsűri elé. Pechemre nekem az első körben leesett a bikinimről a rajtszámom, úgyhogy miközben bemutattam a pózokat, még azt is tartanom kellett. Szerencsére a második forduló már hibátlanul ment, és így lettem világbajnok" – mesélte Gina.

Űzd el az álmatlanságot uddzsáji légzéssel!http://www.life.hu/ez-zsir/20150116-jogaiskola-a-jogaklikkel-uzd-el-az-almatlansagot-uddzsaji-legzessel.htmlSokan elfeledkeznek róla, pedig a helyes légzés elengedhetetlen az egészséges testhez. A jógában a pránajáma-gyakorlatokat néha hanyagul légzőgyakorlatoknak hívjuk, pedig sokkal többet jelentenek puszta légzésnél. Ez Zsír!ThinkstockDrasztikus fogyókúra! Évekig tojáson élt a Rising Star énekese, Czibi Norbihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150116-czibi-norbi-a-tv2-rising-star-enekese-evekig-tojason-el-ugy-fogyokurazott.htmlA Rising Star egyik legtehetségesebb énekese régebben súlyproblémákkal küzdött. Czibi Norbi most bevallotta, milyen kegyetlen diétát alkalmazott, hogy visszanyerje sportos alkatát.Ez Zsír!--Ezek minden piacon ott vannak - 6 zöldség és gyümölcs, amiket ne hanyagolj januárban!http://www.life.hu/ez-zsir/20150115-szuperegeszseges-teli-etelek-feherrepa-kelbimbo-granatalma.htmlBár a mostani, szezonális zöldségek és gyümölcsök általában nem tartoznak a kedvencek közé, mégis tele vannak tápanyagokkal, amelyekkel megőrizheted az egészségedet. A most következő ínyencségek egy része nem túl népszerű, de az vitathatatlan, hogy a tél legegészségesebbjei - szeresd meg őket!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.