4 hét alatt gyúrta ki magát Christian Grey szerepére Jamie Dornan

Forrás: Details -
vékony Szürke 50 Christian Grey kölyök A szürke ötven árnyalata test Jamie Dornan elégedetlen külső edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jóképű, sármos és nagyon szexi – valószínűleg nem egy tanga pattan le majd A szürke ötven árnyalata vetítésein, amikor a Christian Greyt megformáló színész lekapja az ingjét. Kiderült, a sztár ennek ellenére a legkevésbé sem elégedett magával, amikor viszontlátja képeit. Nahát!

Nők millióinak dobban meg a szíve Jamie Dornan pikánsnak ígérkező jelenetei láttán, A szürke ötven árnyalata sztárja azonban elmondása szerint a legkevésbé elégedett azzal, amit a tükörben lát. A 32 éves ír származású színész az Irish Independentnek vallotta be, mai napig egy kiskölyöknek érzi magát.

Forrás: Details

Nem csupán hajszínén változtatott Dakota Johnson, amikor megkapta Anastasia Steele szerepét. A színésznő a film rendezőjével együtt vágott bele egy kúrába - kattints ide és tudd meg, mi az!

A férfiak sem szeretik a testüket?

Kedves Jamie, az izomdiszformiáról hallottál már? Erről az általában férfiakat érintő testképzavarról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.