Andor Éva különleges tornával edzi magát a teherbe esésre

Forrás: TV2 -
gyermekvállalás torna terhesség TV2 híradós teherbeesés termékenység Aviva edzés Andor Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 csinos híradósa a kemény edzésekről termékenység-fokozó tornára váltott, amely segíti majd abban, hogy teherbe essen.

Ahogy a Life.hu is megírta, Andor Éva boldogságához rögös út vezetett. A híradós ma már boldog párkapcsolatban él, és párja nemrég közölte vele, hogy gyermeket szeretne tőle. Éva nem akar görcsölni a gyermekvállaláson, és a természetre bízza a dolgot, de egy termékenységi tornát azért bevet a cél érdekében – írja a Best.

Forrás: TV2

„Eddig kőkemény, izzasztó edzéseken vettem részt, most visszavettem a tempóból" – kezdte Éva, aki a babavárás érdekében egy speciális módszert is hajlandó kipróbálni. „Egy termékenységet fokozó tornát is megnézek, ami az Aviva módszeren alapul, és már sokaknak segített a teherbe esésben" – magyarázta Éva.

Női tornák a női egészségért

A Life.hu bemutatta már a Aviva tornát, ami rendbe teszi a menstruációt. Az Arwen torna pedig a teherbe esésben segít meddő nőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.