súlycsökkentés Erdélyi Mónika fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő változáson ment keresztül a Mónika show egykori műsorvezetője, aki dögösebb, mint valaha.

Rengeteget fogyott Erdélyi Mónika, aki azóta sorra gyűjti be a bókokat. Nem tagadja, mindez legyezgeti a női hiúságát, sőt, azóta bátrabban visel merészebb ruhákat is. Műsorvezetőből sugárzik az elégedettség és az önbizalom.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Tényleg jól érzem magam a bőrömben! És örülök, hogy ez látszik is!” – mondta Mónika a Borsnak, és azt is elárulta: nem új férfi miatt fogyott le az utóbbi időben, sokkal inkább elhatározás köszönhető a változás.

„Meguntam az állandó súlynövekedést, majd fogyást, azt mondtam magamnak, szégyen, hogy évek óta nem sikerül megtartanom a súlyomat. Kitűztem egy célt. Nagyon állhatatos tudok lenni, és keményen dolgoztam, hogy látható legyen a változás! Most tényleg jól érzem magam, bátrabb ruhadarabokat is viselek!”.

Sarka Kata elárulja, miért diétázik folytonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-sarka-kata-elarulja-miert-dietazik-folyton.htmlSarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. A szép celebnő most a Facebookján fejtette ki véleményét, és azt is elárulta, milyen számára a tökéletes test.Ez Zsír!--"Kövér vagyok és boldog" - Megdöbbentő sorok egy 40 éves nő blogjábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150221-joni-edelmann-blogjaban-arra-batoritja-a-noket-hogy-fogadjak-el-magukat-olyannak-amilyenek.htmlFogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Erre hívja fel internetes naplójában a figyelmet egy amerikai nő, Joni Edelmann. Az asszony túlsúllyal küzdött, később bombanővé fogyott, most pedig újra a molett nők táborát erősíti. Azt állítja, boldogabb, mint valaha. Ez Zsír!--Micsoda jó nő! Tolvai Reni bombázó letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150222-tolvai-reni-bombazo-lett-szexi-fotot-posztolt.htmlSokat küzdött korábban a pluszkilóival, de egy ideje igazán topformában van az egykori Megasztár-győztes, Tolvai Reni.Ez Zsír!OrigoNem tudunk betelni Horváth Évávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150221-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt-a-nyaralasarol.htmlTudjuk, hogy most volt, de képtelenek vagyunk kihagyni, hogy meg ne mutassuk nektek a műsorvezető legújabb fotóit. Gyönyörű helyen, gyönyörű nő. Ez Zsír!OrigoRá sem ismerni a Baywatch egykori bombázójárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150209-a-baywatch-egykori-bombazoja-yasmin-bleeth-elhizott.htmlSéta közben kapták lencsevégre az egykori szexszimbólumot, Yasmin Bleeth-t. A fotós minden bizonnyal nagyon élesszemű volt, ugyanis nagyon nehéz ráismerni a Vízimentők piros fürdőruhás bombázójára. Ez Zsír!--Elképesztően lefogyott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141231-mihalik-eniko-modell-egzotikus-szigeten-nyaral.htmlTúl vékony vagy ellenkezőleg, topformában van Mihalik Enikő? A Victoria's Secret divatshow szervezői szerint egész biztosan az utóbbi. Szerintetek? Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.