lazítás Sarka Kata pihenés diéta bikini edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A diéta és a sok edzés meghozta a kívánt eredményt, amelyet Kata egy szál bikiniben pihengetve meg is mutatott a nagyérdeműnek.

Nem vitás: Sarka Kata bombaformában van! A kétgyerekes édesanya hónapok óta kemény edzésekkel és szigorú diétával készül a Fit Balance eseményre, ahol fitneszmodellként indul. A sok belefektetett idő és energia meghozta az eredményt: Kata a minap Berki Krisztián volt barátnőjével, Sonyák Szilvia fitneszmodellel bikiniben lazítva mutatta meg szupercsinos alakját.

Forrás: Instagram/Sarka Kata
Hú, de hideg lehetett a teremben, ahol Sarka Kata edzett http://www.life.hu/bulvar/20150402-sarka-katanak-atutott-a-mellbimboja.html Sarka Kata egy napra sem áll le az edzéssel, hiszen közeledik a verseny, amin megméretteti magát. Azonban ma mutatott egy kis extrát is a rajongóknak. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Sarka Kata kiakadt egy újságcikken - Ígéri, nem marad következmények nélkül http://www.life.hu/bulvar/20150410-sarka-katarol-durva-cikk-jelent-meg-kiakadt-egy-ujsagirora.html Egy bulvármagazin címlapja miatt bántódott meg Sarka Kata. Hajdú Péter sportos felesége kiakadt, hogy a lap önsanyargatást és pszichés betegségeket emlegetett vele kapcsolatban. A kétgyeremekes anyuka a Facebookján tette közzé felháborodását és leszögezte, nem hagyja annyiban a dolgot. TV + Bulvár -- Így nyaralnak a celebek: Sarka Kata és Hajdú Péter a Maldív-szigeteken pihent http://www.life.hu/bulvar/20150123-sarka-kata-es-hajdu-peter-a-maldiv-szigeteken-nyaraltak.html Amíg Magyarországon a tél az úr, addig Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeikkel jó melegben, a Maldív-szigeteken vakációztak. TV + Bulvár -- Ráhajtott egy lány Hajdú Péterre: Sarka Kata kirúgatta http://www.life.hu/bulvar/20141125-sarka-kata-arrol-beszelt-a-kasza-cimu-musorban-hogy-regebben-feltekeny-volt-hajdu-peterre.html Hajdú Péter felesége, Sarka Kata a Kasza! show-ban mesélt arról, hogyan járta meg egy lány, aki anno ráhajtott a férjére. TV + Bulvár -- Az égig érnek Sarka Kata combjai http://www.life.hu/ez-zsir/20150410-sarka-kata-combjai-az-egig-ernek.html Már megszokhattuk, hogy Sarka Katáról minden napra jut egy szexi fotó. Mivel mostanában egy fitnesz versenyre készül, napjai nagy részét az edzőteremben tölti, ahonnan szívesen posztol képeket egyre tökéletesebb és tökéletesebb alakjáról. Ez Zsír! -- Sarka Kata elárulta, ki a szigorúbb, ha gyermeknevelésről van szó http://www.life.hu/csalad/20150404-sarka-kata-a-gyermeknevelesrol-meselt.html Meglepően őszintén és közvetlen stílusban mesélt Sarka Kata a családja mindennapjairól. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.