Díjugrató versenyen vett részt Szabó Zsófi - Édesanyja rettentően aggódott

műsorvezető Szabó Zsófi lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat év kihagyás után újra nyeregbe pattant Szabó Zsófi. A színésznő nem tagadja, rettenetesen izgult a díjugrató verseny előtt. 

"Nagy volt bennem a drukk, tartottam tőle, hogy hat év kihagyás után, hogy fogok teljesíteni. Anyu meg attól félt, hogy balesetet szenvedek"mondta el a Borsnak Zsófi.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

"Viszont most boldog vagyok, mert hibátlanul ment a lovam a pályán, és nagyon jó idővel! Büszke vagyok rá, még pár verseny és még jobb páros leszünk! Anyu, és lélekben édesapám is velem volt! Ők segítettek végig! A vártnál jobban teljesítettem, mert rengeteg tényező volt, ami nehezítette a feladatot. Többek között az ujjam, ami még mindig dagadt. Most is csak három ujjamat használtam, kicsit fájt is. Vasárnap is lesz versenyem" – árulta el a színésznő, aki a jövőben nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a lovaglásra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.