fitneszverseny Sarka Kata fitnesz Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a várva várt fitneszverseny, és úgy tűnik, célba ért a testformálás.

„Álomalak” – ilyen, és hasonló kommentek tarkítják Sarka Kata üzenő falát a közösségi oldalán posztolt legfrissebb fotója mellett. A képet elnézve valóban meghozta a gyümölcsét a keményen megfeszített munka és a sok lemondás, hiszen az eddig is szép alakú, csinos anyuka sportosabban fest, mint valaha. A képen edzőjével, Németh Eszterrel látható, akinek köszönő sorokat is írt Kata.

Álomalakot villantott Sarka Kata Forrás: Facebook / Sarka Kata

„Ő Németh Eszter, aki mellettem volt az elmúlt 3 hónapban, bátorított, küzdött velem együtt, bíztatott, és amikor kellett, akkor keményen megdorgált! Akkor is tudtam, hogy 'értem haragszik, nem ellenem'! Ilyen egy jó edző, ezt senki más mellett nem tudtam volna végigcsinálni! Szakmailag és lelkileg is hatalmas segítséget kaptam tőle!” – írta Kata, aki azt is elárulta, szeretné folytatni az edzéseket a verseny után is.

Sarka Kata kemény kísértésnek állt ellen http://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.html A magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata a diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett. TV + Bulvár -- Most tényleg lehet Sarka Katát utánozni! http://www.life.hu/bulvar/20150422-most-tenyleg-lehet-sarka-katat-kovetni-ingyenes-mikrochip-leolvaso-keszuleket-telepitenek-az.html Sarka Katának nem csupán a tökéletes teste és családja a fontos, a négylábúakra is gondol. Hajdúék elsők között csatlakoztak ahhoz az akcióhoz, amellyel az elveszett kutyáknak lehet segíteni a gazdi megtalálásában. TV + Bulvár Fotó: Zsigmond László/Life.hu Előtte-utána fotót posztolt a fenekéről Sarka Kata http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-elotte-utana-fotot-posztolt-fenekerol-sarka-kata.html A szépség megmutatta, milyen eredményt ért el két és fél hónap alatt. Ez Zsír! Origo Hajdú Péter aggódik Sarka Katáért: "Remélem ez a fitneszverseny az első és az utolsó is" http://www.life.hu/ez-zsir/20150418-hajdu-peter-aggodik-sarka-kataert-a-fitneszversenyen-valo-reszvetel-miatt.html Sarka Kata bombaalakjáról szinte inden héten mutatunk fotókat, a csinos anyuka ugyanis gyakran posztol magáról képeket, amelyeken többnyire edzés előtt, illetve edzés után látható. Ez Zsír! Origo Bikiniben lazított edzés után Sarka Kata http://www.life.hu/ez-zsir/20150416-sarka-kata-edzes-utan-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-alakjat.html A diéta és a sok edzés meghozta a kívánt eredményt, amelyet Kata egy szál bikiniben pihengetve meg is mutatott a nagyérdeműnek. Ez Zsír! -- Lélegzetelállító fotó Sarka Katáról - megéri edzeni és diétázni! http://www.life.hu/trend/20150411-sarka-kata-szexi-fotot-posztolt-magarol.html A minap posztolta Instagramjára és Facebook-oldalára is Kata azt a fotót, amely aztán valóságos kommentháborút idított el. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.