Béres Alexandra 11,5 kilót fogyott

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll -
fogyás fitness szülés fitneszlady fitnesz Ez Zsír! Béres Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszkirálynő nemrég szült, ám ennek ellenére alig másfél hónap alatt több mint tíz kilótól szabadult meg. Mondjuk is a módszerét!

Béres Alexandra, aki tavaly októberben adott életet gyermekének, sőt, már láthattuk tüneményesen bájos kislányát is, most elárulta, hogy gyakorlatilag a szülés után pillanatok alatt vissza is nyerte a régi alakját. Mindössze másfél hónapra volt szüksége, hogy ismét bombázó legyen.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra Súlykontroll

"A kislányom már fél éves, de én valóban másfél hónap után már a régi súlyomnál jártam. Pedig nem edzettem komolyabban, mert ennek megkezdésével kivártam a gyermekágy végét. Viszont ezalatt az idő alatt rengeteget gyalogoltam. Ugyanis én állandóan sétálok a lakásban is. Magamhoz ölelem a kislányomat, és sétálunk föl és alá. Szerintem naponta több kilométert is. A séta pedig egy nagyon jó testmozgás. De a legfontosabb, hogy nagyon élvezem, ahogy a kisbabámat magamhoz szoríthatom. Na meg ameddig csak lehet, szoptatom. A nagyobbik lányomat, Pannát is 11 hónapos koráig szoptattam, és most Flóránál is szeretném kitolni ezt az időt, ameddig csak lehet. Nem csak az érzelmi oldala miatt hiszek a szoptatásban, de szerintem rengeteget segít abban is, hogy a kismamák mielőbb visszanyerjék az eredeti alakjukat" – nyilatkozta a kismama a Kiskegyednek.

Forrás: Facebook/Béres Alexandra - Súlykontroll

"A világ legszebb dolga az anyaság, és nekem semmi gondom nincsen a testi változásokkal sem. Mindkét esetben két hónaposak voltak a gyerekeim, amikor nekikezdtem az edzéseknek. Lassú kocogással, és a mélyizmok visszahúzásával kezdtem a gyakorlatokat, hiszen egy kismama a sok babázás, dajkálás alatt nem a legszebb, legjobb testtartást veszi fel. Előre áll a váll, görbe a hát… Tehát a tartó izmok erősítésével kezdtem, és utána lehetett előrébb jutni, bár az igazság az, hogy Flóra szülése után még mindig valahol itt tartok. De nem számít, hiszen ezek a hónapok a babáról szólnak, és ennek a szépségét semmi sem pótolhatja."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.