fitneszverseny Sarka Kata diéta Hajdú Péter evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata bevallotta: kőkemény időszakot tudhat maga mögött, hiszen nem tarthatott családjával a jóízű reggeli falatozáskor.

Sarka Kata bronzérmet szerzett egy fitneszmodell versenyen, ám a sikert nem adták ingyen. A modell naponta megküzdött azért, hogy lemondjon a finom falatokról és a versenyhez közeledve, már csak rizsen és halon élt – írja a Story.

Fotó: Hajas Orsolya

„Minden napba belehaltam, amikor a gyerekeknek reggelente a kalácsot kentem. Ráadásul Peti, a férjem is velük falatozott. Iszonyú volt, hogy én nem ehettem belőle. A felkészülés alatt gyakorlatilag csak rizst és halat ettem. Az időbeosztásom is nagyon kemény volt: elvittem a gyerekeket oviba, utána várt rám egy izzasztó edzés, utána pedig elkezdtem dolgozni" – mondta Kata.

Kíváncsi vagy arra, hogyan hozzák magukat csúcsformába a sztárok idén nyáron? Szombaton 14:30-kor a LifeNetworkön, az Ez Zsír! életmódmagazinban szuper trükköket és tippeket adnak a legcsinosabb, legsportosabb magyar hírességek!

Brutál husikák! Íme, Nagy-Britannia legkövérebb férfijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150507-carl-thompson-413-kilot-nyom-ezzel-o-nagy-britannia-legkoverebb-ferfija.htmlCarl Thompson 413 kilót nyom a mérlegen, ezzel pedig rekordot döntött Angliában. Sokan próbálnak segíteni rajta, egyelőre azonban tartja duci formáját.Ez Zsír!--Aurelio szexi felsőtestet villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150430-aurelio-az-rtl-klub-valovilag6-gyoztese-edzesbe-es-dietaba-kezdett-es-szexi-felsotestet-villantott.htmlA ValóVilág 6 győztese úgy döntött: elég a punnyadásból és az egészségtelen életmódból! Ez Zsír!--Hatalmasat változott Sarka Kata teste – a husiból izmok lettekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150429-hatalmasat-valtozott-sarka-kata-teste-par-ev-alatt-a-husibol-izmok-lettek.htmlHajdú Péter felesége megmutatta lenyűgöző átváltozását: Kata pár év alatt tökéletes alakot gyúrt magának.Ez Zsír!--Kapócs Zsóka kislánytestűre fogyasztotta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150421-kapocs-zsoka-szineszno-csontsovanyra-fogyott-es-ugy-nez-ki-mint-egy-tinilany.htmlCsontsoványnak tűnik azon a képen Kapócs Zsóka, amit nemrég osztott meg közösségi oldalán.Ez Zsír!--Jennifer Nicole Lee dobott egy hátast a tengerpartonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150424-jennifer-nicole-lee-bikinimodell-bajnok-es-vilaghiru-fitneszedzo-szexi-jogapozt-mutatott-a.htmlA szexi bikinimodell-bajnok és világhírű fitneszedző edzett egyet a tengerparton, és utána egy szexi jógapózt is bemutatott.Ez Zsír!--Belefogyott a szerelembe Delhusa Gjonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150326-delhusa-gjon-enekes-fittebb-mint-valaha-10-kilot-fogyott-elsportolo-43-evvel-fiatalabb-baratnoje.htmlAz énekes bevallotta, 43 évvel fiatalabb párja inspirálta abban, hogy újra formába lendüljön, ezért különleges diétába kezdett és 10 kilót fogyott. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.