Pirner Alma terhesen is bombaformában van

diéta terhesség étrend rúdtáncos Pirner Alma kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos kismama elmondta, várandóssága alatt is nagyon odafigyel az étkezésre, és továbbra is fontos szerepet játszik életében a sport.

Cuki fotóval adta rajongói tudtára Pirner Alma, hogy hamarosan gyarapodik a családjuk. A sztríptíztánc nagyasszonya elmesélte, hogy kirobbanó formában van, és szinte egyáltalán nem látszik meg rajta a terhesség.

„Most is ugyanazt az étrendet követem, amit a terhességem előtt. Többször eszem keveset és megválogatom, hogy mit fogyasztok: sok salátát , gyümölcsöt, grillezett csirkét, halakat eszem és négy liter szénsavmentes ásványvizet iszom. Tortákat és kenyeret egyáltalán nem fogyasztok" – magyarázta Alma.

Pirner Alma párkapcsolati coach lett

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy a rúdtáncvilágbajnok úgy tűnik, pályát módosít. Vagy legalábbis a sport mellett mostantól párkapcsolati szakértőként és tanácsadóként is tevékenykedik majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.