Hoppá: így fest smink nélkül és fáradtan Dobó Kata – "A háttérben a néni jobban néz ki"?

Dobó Kata smink nélkül Ez Zsír! edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fotó, amit kevesen mernének felvállalni: edzés utáni fotót posztolt a közösségi oldalára Dobó Kata, amin látszik, keményen megdolgoztatta az izmait.

A mai napig irigylésre méltó szépségű színésznő egy kedves, közvetlen képet tett ki a Facebook-oldalára. A felvétel edzés után készült, ám hiába fáradt rajta, mégis volt még ereje viccelődni is.

Fáradt ugyan Dobó Kata, de ragyog az arca Forrás: Facebook / Dobó Kata

"Egyértelmű, hogy a néni a háttérben jobban néz ki, de nem is nyomott le egy kemény kondi edzést! A legjobban az utolsó öt percben éreztem magam a földön fekve, relaxálva" - írta tréfásan a közösségi oldalára Dobó Kata.

Ám a felvételt elnézve – reméljük, megbocsátja –, mi nem értünk egyet a színésznővel: kétségtelen, a fotón látszik rajta ugyan, hogy kellemesen kifárasztotta magát, ám a mozgás öröme is benne van a mosolyában, amitől pedig ragyogó energiát sugároz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.