Beyoncé nagy bejelentést tett! Mindenkit meglepett!

Forrás: beyonce.com -
bejelentés alak rajongó Beyoncé fürdőruha vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Twitter oldalán közölte, hogy nagy bejelentést tesz hétfőn a televízióban. Sokan azt gondolták, hogy új albumot ad ki, még többen bíztak abban, hogy terhességét fogja bejelenteni. Erről azonban szó sem volt, egészen más hírt adott közzé Beyoncé.

„Van valami, amit mindenkivel szeretnék megosztani” – írta Twitterén Beyoncé. Az énekesnő nagyon feltüzelte rajongóit, akik azonban csalódottak maradtak az énekesnő nyilatkozata után. Kiderült ugyanis, hogy Beyoncé vegán diétájáról akart beszélni a tévében.

Forrás: beyonce.com

Az énekesnő, aki a fenékrázás mestere, ennek a 22 napos diétának köszönheti szuper alakját, energikusságát és csodás bőrét. Ő maga legalábbis ezt vallja. Ezeken a fürdőruhás képeken egyébként tényleg elég jól néz ki a sztár.

Forrás: beyonce.com

Amber Rose Kim Kardashiant majmolja – de nagyon rosszul teszi!http://www.life.hu/ez-zsir/20150606-amber-rose-is-a-kim-kardashian-fele-fuzoben-edz.htmlAmber Rose is beszállt abba az őrületbe, ami rendkívül rossz példát mutat a fiatal lányoknak: a fűző tartós viselése ugyanis súlyos veszélyeket rejt.Ez Zsír!--Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-alessandra-ambrosio-candice-swanepoel-behati-prinsloo-es-lily-aldridge-modellek-bikiniben-pozoltak.htmlAlessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.Ez Zsír!--Két és fél méteres a hátsója a világ legnagyobb fenekű nőjénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-ket-es-fel-meteres-a-hatsoja-a-vilag-legnagyobb-feneku-nojenek.htmlEgy 39 éves Los Angeles-i nő rendelkezik a világ legnagyobb hátsójával. Állítása szerint egészségügyi problémái nincsenek, és imádja a testét, így diétára nem is gondol. Ez Zsír!--Elképesztő, mikre képes a nagyon duci jógatanárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150604-elkepeszto-mikre-kepes-a-nagyon-duci-jogatanar.htmlA 27 éves Jessamyn Stanley a jóga szerelmese, és már másoknak is oktatja ezt a mozgásformát. Az emberek ráadásul imádják az Instagramra posztolt fotóit.Ez Zsír!--Hűha! Elizabeth Hurley bikiniben rúdtáncolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-elizabeth-hurley-hugh-grant-exe-bikiniben-rudtancol.htmlElizabeth Hurley, aki modellként és színénszőként is tevékenykedik, de leginkább mégiscsak Hugh Granttel való kapcsolata miatt lett híres, dögös pózban mutatta meg tökéletes testét.Ez Zsír!--A drogozás mellett nagyon sokat edz Miley Cyrushttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-miley-cyrus-manapsag-sokat-edz-kisportolt-testet-villantott.htmlA botrányhősnő legújabb Instagram fotója szerint elég sokat edz. Úgy látszik, ez lett a második kedvenc hobbija.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.