Berki Krisztián Hannibal Lecterként edz

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Hannibal Lecter training edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura képet posztolt hivatalos Instragam oldalára Berki Krisztián, aki edzés közben Hannibal Lecternek öltözött. A műsorvezető elárulta, miért viseli a különleges maszkot. 

Berki Krisztián, akinek véget ért kapcsolata Cserpes Laurával, híres extrém szokásairól, és mindig valami meglepővel rukkol elő. Most viszont még a rajongóit is meghökkentette, amikor reggel maszkkal a fején posztolt egy képet az Instragam oldalára.

Forrás: Instagram/berkikrisztian

Krisztián a kép mellett megjegyezte, hogy ez a kellék nem más, mint egy tréning maszk, aminek segítségével sokkal hatékonyabban, és eredményesebben tud edzeni, ugyanis: lerövidítheti az edzésidőt, növeli a tüdőkapacitást és az állóképességet, erősíti a rekeszizmokat, valamint ahogyan Berki megjegyezte, a maszkkal való edzés kitolja az izomok savasodásának kezdetét.

Ma is tanultunk valamit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.