Kim Kardashian modellkedés elfoglaltság Kendall Jenner sportolás munka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállíthatatlanul tör a csúcs felé Kim Kardashian modell húgocskája, akit jelenleg annyira lefoglal munkája, hogy nem jut ideje a testmozgásra sem.

Bár Kendall Jenner alakját elnézve azt gondolnánk, egész nap az edzőteremben izzad, a mindössze 19 éves modell elárulta: nincs most ideje ilyesmikre.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Eljött a közösségi média modelljeinek ideje?

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu írását ide kattintva olvashatod el!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Formás fenekét süttette a napon Éden Snjezihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-eden-snjezi-egy-hajon-sutteti-feneket.htmlSnjezi, az Éden Hotel egykori lakója,úgy tűnik, nagyon büszke vékony alakjára, amelyet lépten-nyomon megmutat. Ezúttal csupasz fenekéből kaphattunk egy falatnyit. Ez Zsír!OrigoEjha! Nagyon kemény fából faragták Michelle Obamáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150520-michelle-obama-amerikai-first-lady-kemenyen-edz-a-gimmefive-fintesz-kihivas.htmlAz amerikai first lady most megmutatta, milyen, amikor teljes gőzzel beleveti magát az edzésbe. Még a szánk is tátva maradt!Ez Zsír!AFPGoldie Hawn bikinialakot villantott - A hetvenhez közel is bombaformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-goldie-hawn-hetven-evesen-is-nagyon-csinos-no.htmlMegmutatta fiatalos formáit a hollywoodi színésznő, Goldie Hawn, aki bátran letagadhatna jó pár évet. Ez Zsír!OrigoBikiniben fotózták Béres Alexandráthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-bikinisben-fotoztak-beres-alexandrat.htmlA kétgyermekes fitneszedző bombaformában van.Ez Zsír!--Elképesztő formában van az 52 éves Demi Moorehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150624-igy-nez-ki-bikiniben-az-52-eves-demi-moore.htmlA színésznő két lánya, Tallulah és Scout között pózolt egy szál fürdőruhában.Ez Zsír!OrigoAzta! Aleska Diamond trükkjétől tátva marad mindenki szájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-aleska-diamond-durva-mutatvanya.htmlAleskára még a sírhatnék is rátört, olyan légtornász trükköt gyakorolt be. Elképesztő!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.