Rubint Réka dekoltázs fitneszedző fitnesz villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas dekoltázst villantott a medenceparton Rubint Réka, aki ezúttal is hihetetlenül szexi megjelenésével hódit. 

Három gyermek után is kifogástalan a megjelenése a fitneszedzőnek, aki ezúttal a medenceparton mutatta meg tökéletes idomait. Réka, akit férje, Schobert Norbi akkor is szeretne, ha 85 kiló lenne, hatalmas dekoltázsát nem lehet nem észrevenni legújabb Facebook oldalára feltöltött képén.

Forrás: Facebook/ Rubint Réka

Rubint Réka kislánya Lara, mintha édesanyja ikertestvére lennehttp://www.life.hu/csalad/20150606-rubint-reka-fitness-edzo-kislanya-lara-mintha-edesanyja-ikertestvere-lenne.htmlMint két tojás úgy hasonlít egymásra a fitnesslady és lánya. A szavunk elállt Réka fotója láttán, amit közösség oldalán osztott meg a rajongóival.Család--Megműtteti magát Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-megmutteti-magat-rubint-reka-addig-szemuveget-visel.htmlMég nyár előtt kénytelen lesz megműttetni magát Rubint Réka, ha tökéletes formában szeretne nekivágni a vakációnak. A szeme alatti ödémák miatt volt kénytelen rászánni magát az operációra.TV + BulvárOrigoRubint Réka: "Norbi családanyának szánt, nem üzletasszonynak"http://www.life.hu/bulvar/20150312-rubint-reka-bevallotta-ferje-norbi-csaladanyanak-szanta-nem-uzletasszonynak.htmlRubint Réka egy éve már bevallotta a Life.hu-nak, hogy férje, Norbi évekig nem engedte saját erejéből érvényesülni. Rékára inkább a biztos háttér megteremtését, a családanya szerepét szánta. TV + BulvárOrigoA legszebb pucér anyuka volt Rubint Rékahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140823-rubint-reka-anyaszult-meztelen-kepere-bukkantunk-a-kozossegi-oldalan.htmlKözösségi oldalán bukkantunk erre a gusztusos felvételre Rubint Rékáról, a kép még második gyermekük születése után készült. Norbi nosztalgiázott...Ez Zsír!--Fesztiválokon mozgatja meg az embereket Rubint Rékahttp://www.life.hu/bulvar/20150513-az-emlekezetes-sziget-latogatas-utan-ujra-fesztivalozik-rubint-reka.htmlA Life.hu riporterének mesélt arról Rubint Réka, hogy idén zenei fesztiválon is tart edzéseket. Norbi azonban nem tart vele, ugyanis akkor más dolga lesz. TV + Bulvár--Rubint Réka brutálizmos: artista fotósorozat készült rólahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140614-rubint-raka-schobert-norbi-fitneszguru-felesege-megmutatta-izmait.htmlA fitneszlady sosem rejtegette tökéletesen, talán már egy kicsit túlságosan is kidolgozott testét. Most sem szégyenlősködött.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.