Emily Ratajkowski megint tökéletes testét mutogatta

Forrás: Facebook/ Emily Ratajkowski -
test bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szavak sincsenek Emily Ratajkowski tökéletes alakjára. A látvány magáért beszél. 

Robin Thicke Blurred Lines című klipjében és Ben Affleck oldalán a Holtodiglan című filmben figyelt fel a világ a gyakran pucéran pózoló, csodás alakú lányra. A 23 éves lány előszeretettel mutat dekoltázst vagy kerek popsit közösségi oldalán.

Még az amerikai függetlenség napján is mellekkel lepte meg a rajongókat, ezúttal pedig bikinis fotójával és izmos hasával vadítja a férfinépet, egyenesen Olaszországból.

Forrás: Facebook/ Emily Ratajkowski

Azért az olasz táj Emily mögött sem hagyható figyelmen kívül...

Azta! Aleska Diamond trükkjétől tátva marad mindenki szájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150623-aleska-diamond-durva-mutatvanya.htmlAleskára még a sírhatnék is rátört, olyan légtornász trükköt gyakorolt be. Elképesztő!Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huEdzés dögmelegben? Lehet, de ezekre figyelj oda!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-edzes-testmozgas-forrosagban-kanikulaban.htmlA mozgás télen-nyáron nagyon fontos, mindegy, hogy repkednek a mínuszok vagy kánikula van. Ha nem a légkondis edzőteremben égeted a zsírt, hanem inkább a szabadtéri edzést választod, akkor ne feledd: forróságban több dologra is érdemes odafigyelned!Ez Zsír!ThinkstockHatalmas súlyokkal edz Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150708-cinthya-dictator-fotoslany-hatalmas-sulyokkal-edzi-vekonyka-testet.htmlA fotóslány kemény edzésbe kezdett és lehet, hogy pár hónap múlva már csodás izmokkal rendelkezik majd.Ez Zsír!--5 ital, amitől laposabb lesz a hasadhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150706-finom-es-egeszseges-nyari-italok-amik-egeszsegesek-is.htmlA lapos hashoz nem árt az életmódváltás, a sok-sok edzés és az ételadagokra való állandó odafigyelés. De vannak azért olyan apró trükkök, amik kicsit segítenek céljaid elérésében. Cseréld le az üdítőket egészséges, nyári frissítőkre, olyanokra, amiket te magad is elkészíthetsz! Ezek az isteni frissítők ugyanis kalóriában szegények, serkentik az emésztést, és remekül méregtelenítik a szervezetet. Próbáld ki akár mindegyiket!Ez Zsír!ThinkstockSzédületes bikinialakot villantott a 41 éves Dobó Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-dobo-kata-szeduletes-bikinialakot-villantott-a-facebookon.htmlA szépséges színésznő, aki legutóbb hároméves kislányát is megmutatta, most csodálatos medencés fotót posztolt.Ez Zsír!--Hoppá! Dögös bikiniben edz Lady Gaga!http://www.life.hu/ez-zsir/20150706-lady-gaga-dogos-bikiniben-pilatesszezik.htmlAz énekesnő szexi kis bikiniben végzett pilatesz gyakorlatokat. Az edzésről ráadásul egy egész sorozatot posztolt.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.