Egy szó: Ejha! Emily Ratajkowski a tájat nézi, mindenki más pedig a popsiját

Forrás: Instagram/emrata -
Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowskinak eddig sem kellett semmit mondania, mindmáig ugyanis a mellei beszéltek helyette. Ezek után pedig egyértelműen a feneke fog.

A Holtodiglan fiatal sztárja Instagram oldalának tanúsága szerint vélhetően Olaszországban nyaral. Ő is, tökéletes alakja és bámulatosan kerek feneke is:

Forrás: Instagram/emrata

Szerencsére elölről is feltett egy képet erről a szuper fürdőruháról (és oly sok minden másról):

Forrás: Instagram/emrata

Nézegess meztelen fotókat a Holtodiglan sztárjáról! Íme, Emily Ratajkowski cenzúra nélkül (18+)


Tegye fel a kezét, aki betéve tudja, hogy pontosan ki az az Emily Ratajkowski! Nos, segítünk egy kicsit. Ő az az eszméletlen csaj, aki a Holtodiglanban Ben Affleck szexéhes szeretőjét alakította. A lány, akinek már mindenki látta a mellét - így jellemezte cikkében korábban az Origo a 23 éves Emily-t, akit a Blurred Lines klipjéből ismerhetnek a legtöbben, ahol celofánszoknyában riszált vadul, és csodás melleit villantgatta mellé. Úgy tudni, Ben Affleck is ott szúrta ki magának, vagyis kimondhatjuk, a színésznek bizony van szeme hozzá. Korábban itt gyűjtöttünk össze róla dögös képeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.