Heidi Klum luxusjachton sütteti 42 éves bombatestét

Forrás: Instagram/heidiklum -
jacht Heidi Klum nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum aztán tudja élvezni az életet: a modell épp egy álomhajón pihen kedvese, a nála némileg fiatalabb Vitto Schnabel társaságában. 

A 42 éves szupermodellés 28 éves pasija épp St. Tropez-en nyaralnak, természetesen egy csodás, valószínűleg méregdrága jachton. Az pedig nem is igazi nyaralás, ha nem készülnek róla szelfik, így Heidi is megmutatta, milyen nehéz is az élete.

Heidi hasa világbajnok Forrás: Instagram/heidiklum

Kíváncsiak lennénk, hol vannak ilyenkor a gyerekei, róluk ugyanis nem oszt meg ennyire lelkesen fotókat Heidi Klum.....

Britney Spears szuper bikinialakkal dőzsöl Hawaiin-nhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150724-britney-spears-szuper-bikinialakkal-dozsol-hawaiin-n.htmlHol vannak már azok az idők, amikor Britney Spears komoly súlyproblémákkal küzdött...A világsztár csúcsformában van!Ez Zsír!--Elle Macpherson mindenkit lepipál tökéletes bikinialakjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150712-elle-macpherson-egykori-modell-mindenkit-lepipal-tokeletes-bikinialakjaval.htmlAz egykori szupermodellen nem fog az idő - 51 évesen még mindig olyan a teste, mint egy jó karban lévő harmincasnak. Ez Zsír!--Alessandra Ambrosio bikinis fotókkal halmozza el a világot idén nyáronhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150707-alessandra-ambrosio-modell-bikinis-fotokat-posztol-egesz-nyaron.htmlNemrég bemutattuk, hogy festenek a hús-vér világsztárok bikiniben, retus nélkül. Igyekeztünk minél több bikinis sztárt megmutatni, de úton-útfélen Alessandra Ambrosio fürdőruhás fotóiba botlottunk. A kétgyermekes modellmami ugyanis imádja magát fotózni, és azt is nagyon szereti, ha őt fotózzák - pláne a tengerparton. Az alakja tökéletes, még két gyerkőc után is; nézzétek meg ti is, mennyire!Ez Zsír!--"Felejtsd el azt a szót, hogy bikinialak!" - Így marad csúcsformában a Zabkásakirálynőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150511-gokler-kriszti-zabkasakiralyno-az-elmult-1-everol-meselt.htmlEmlékeztek még arra a fiatal magyar lányra, akinek az oldala pár hónapja bekerült a Buzzfeeden a legjobb életmód oldalak közé? Gökler Krisztina, vagyis a Zabkásakirálynő élete azóta fenekestől felfordult - a Life.hu arra kérte, meséljen az elmúlt, roppant izgalmas időszakáról. Ez Zsír!OrigoUma Thurman 44 évesen is jó formában van - bikiniben pancsolt a luxusszigetenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150316-uma-thurman-44-evesen-is-jo-formaban-van-bikiniben-pancsolt-a-luxusszigeten.htmlA Kill Bill sztárja nagyszerűen fest bikiniben. Alig hisszük el, hogy már 44 éves!Ez Zsír!--2 gyerek után is dögösen - 5 sztár, akinek nagyon irigyeljük a bikinialakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150625-dogos-sztarok-bikiniben-az-o-alakjukat-irigyeljuk.htmlNapok óta fagyoskodunk, és eszünkbe sem jut fürdőruhába bújni. De álmodozni azért szabad, néha pedig kell egy kis motiváció is, így kiválasztottuk azt az 5 hírességet, akinek bármikor elfogadnánk a bikinialakját. Hinnéd, hogy mindegyiküknek 2 gyermeke van? Igen, nekik könnyű, ez a dolguk, de lépjünk most túl ezen - a következő 5 nő testében csakis gyönyörködni tudunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.