Hámori Barbara blogger görkorcsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosincs késő belekezdeni az edzésbe! Mostantól Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere mutat be hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – a héten a görkorcsolya kerül terítékre.

Amíg nem volt egy komoly balesetem, addig nagyon jó viszonyt ápoltam a görkorival. A jégkorcsolyázás már az első lépés volt afelé, hogy elfelejtsem ezt a rossz élményt, és most eljött a második ideje is. Majdnem teljes menetfelszerelést kapok az induláshoz - a sisakhoz már nem ragaszkodtam.

Fotó: Lindmayer Zsolt

Tehát adott egy keddi délután, egy ugróköteles kedves ismerős, sok görkoris és a Puskás Stadion körüli pálya. Mit lehet belőle kihozni? Tetszik, hogy bárki bármikor becsatlakozhat, kedvesek az emberek, az oktatók, és pillanatok alatt okulhatunk a szintünknek megfelelően.

Ha érdekel a teljes bejegyzés, és szeretnéd tudni, mire jó még ez az edzésmódszer, kattints IDE, a Move it, Blondie! blogra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.