Photoshoppal szedték le ismert plus size lányokról a kilókat, hogy fogyásra ösztönözzék őket

Forrás: Boredpanda -
retusálás ösztönzés plusz kiló Photoshop fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára a photoshop testesíti meg a mai szépségideált. Ezt közvetíti az a csoport is, amely ismert plus size lányokról retusálta le a pluszkilókat, hogy fogyásra ösztönözze őket.

A plus size modellek állandó harcban vannak a médiával, rengeteg kampány indul el azért, hogy a duci emberek megítélésén változtassanak az emberek. Úgy látszik, ezzel szemben is indulnak hadjáratok, néhányan ugyanis éppen azt akarták megmutatni, hogy vékonyan szebbek lennének a plus size nők.

Tes Holiday Forrás: Boredpanda

„Azért csináltuk, hogy lássák, mennyivel szebben nézhetnének ki. Ráadásul sokkal egészségesebb is ez a testalkat: a rendszeres mozgás és a megfelelő életmód pedig elengedhetetlen az életben. Ha mozognának, így néznének ki” - nyilatkozta az egyik csapattag.

Denise Bidot Forrás: Boredpanda

Lulinix Forrás: Boredpanda
Angela Trovato Forrás: Boredpanda

Mayara Russi Forrás: Boredpanda

Whitney Way Thore Forrás: Boredpanda

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Palvin Barbara felrobbantotta az internetet - Cuki fotó a sztármodellről!http://www.life.hu/trend/20150825-palvin-barbi-fotojatol-kiakadt-a-cukisagmero.htmlMindig örömmel nézzük meg a Barbi által feltöltött fotókat, és most sem kellett csalódnunk a látványban. Kiakadt a cukiságmérő!Trend--Dukai Regi dekoltázsa jobb, mint a reggeli kávéhttp://www.life.hu/trend/20150825-dukai-regina-modell-megmutatta-tokeletes-es-szexi-dekoltazsat-napozas-kozben.htmlA modell éppen Görögországban nyaral, ahonnan szebbnél-szebb fotókat posztol, ma reggel pedig a dekoltázsába engedett bepillantást.Trend--Horváth Éva kitette a placcra a testéthttp://www.life.hu/trend/20150825-horvath-eva-modell-musorvezeto-kitette-a-tengerpartra-szexi-testet.htmlA modell álomnyaralásáról posztolt tengerparton hempergős, szexi fotót.Trend--Taníts minket, Blake Lively! Stílusleckék a szülinapos színésznőtőlhttp://www.life.hu/trend/20150824-blake-lively-szineszno-szulinapos-igy-valtozott-a-stilusa.htmlVitathatatlanul Blake Lively Hollywood egyik legstílusosabb csillaga, és ezen még az anyaság sem változtatott. Neki tényleg a kisujjában van a divat, sőt mit több, stylistra sincs szüksége ahhoz, hogy ÍGY nézzen ki. De jó tudni, hogy a saját stílusának keresése közben ő is követett el néhány bakit - ezeket meg is mutatjuk, és azt is, mit érdemes tanulni Ryan Reynolds gyönyörű feleségétől!TrendAFPBerki Natasa Zselyke még trendibb, mint apukájahttp://www.life.hu/trend/20150825-berki-krisztian-es-berki-natasa-zselyke-egyutt-setal.htmlBerki Krisztián és Pamela hazatértek romantikus nyaralásukból, és természetesen most újra Natira irányul minden figyelmük.Trend--Teljesen átalakult Gáspár Evelin külseje: Íme az előtte-utána fotó!http://www.life.hu/trend/20150824-gaspar-evelin-kulseje-teljesen-atalakult-ime-az-elotte-utana-foto.htmlGáspár Győző nagyobbik lánya igazán jó izléssel választja ki kiegészítőit. Luxusautói, ruhái és ékszerei elsőosztályúak, így persze nem meglepő, hogy a külsejére is nagy gondot fordít. Most épp fruzuráját építette újjá.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.