Jakabos Zsuzsanna megmutatta tökéletes alakját

Forrás: Instagram/zsuzsubell -
úszónő Európa Bajnokság fotó sportoló Jakabos Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Európa-bajnok magyar olimpikonról minden nap írhatnánk, hiszen bárki példaképként tekinthet rá. Most egy újabb dögös fotóval lepett meg minket. 

Zsuzsi alakja szinte tökéletes, és izmos combjait látva máris felforrósodott a vasárnap. Az úszónő jelenleg Kínában van, ahol az úszó világkupán tartózkodik. Az Európa-bajnok sportolóval májusban a Life.hu interjút is készített, ahol sikerről, kudarcról és örömteli koránkelésről beszélgettünk vele.

Forrás: Instagram/zsuzsubell

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Beyoncé meghízott? Kissé kicombosodott az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150927-beyonce-felszedett-egy-par-kilot-az-utobbi-idoben-lehet-hogy-terhes.htmlA világsztár a Facebookon tette közzé az egyik koncertjén készült fotóját, melyen tisztán látszik, hogy bizony felszaladt pár kiló. Ez Zsír!--Sofia Vergara kétpofára majszolta a chipset a díjátadón - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150921-sofia-vergara-ehes-lett-az-emmy-galan-igy-elovett-egy-zacsko-chipset.htmlA gyönyörű kolumbiai színésznő is részt vett a vasárnap este megrendezett Emmy-gálán, amelyen úgy tűnik, alaposan megéhezett. Ez Zsír!AFPMicsoda test! Dukai Regina álomalakot villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150810-dukai-regina-megmutatta-tokeletes-testet.htmlHihetetlenül dögös teste van a modellnek, aki most edzés közben mutatta meg álomalakját. Ez Zsír!--Justin Bieber kockás hasán sajtot lehetne reszelnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150720-justin-bieber-ujabb-femezetlen-fotoval-lepte-meg-a-rajongoit.htmlA tinilányok kedvence nem csak a hangjával, hanem tökéletes testével is igyekszik lenyűgözni a rajongóit.Ez Zsír!OrigoÍgy edzi testét tökéletesre Vajna Timi - kiderült, mivel tartja magát formábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150926-igy-edzi-testet-vajna-timi-kiderult-mivel-tartja-magat-formaban.htmlMindig is kíváncsi voltál rá, hogy mivel tartja magát formában Vajna Tímea? Most megmutatta. Ez Zsír!Origo5 apró, de hasznos dolog, amit mindennap megtehetsz az egészségedérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150921-5-apro-de-hasznos-dolog-amit-minden-nap-megtehetsz-az-egeszsegedert.htmlNem is hinnéd, mennyit javulhat az egészséged, erősödhet az immunrendszered, és mennyivel jobb lehet a kedélyállapotod, ha mindennap egy pár perccel többet szánsz csak magadra! Íme, öt apróság, amik első hallásra pofonegyszerűen megvalósíthatók, a hatásuk pedig nagyon is érzékelhető lesz! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.