jótékony cél pucér meztelen sportoló naptár kalendárium vetkőzés Lengyelország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minek takargatni azt, ami szép? Néhány bevállalós lengyel sportoló összeállt, és megmutatta csodás testét teljes valójában egy jótékony célokra készült naptárhoz.

Aligha találhatnánk kifogásolnivalót abban, hogy Lengyelország leghíresebb és legdögösebb sportolói levetkőztek néhány pikáns kép erejéig: az eredmény egyrészt szuperszexi, másrészt pedig a belőlük összeállított naptár, és az eladásukból befolyó összeg az utolsó fillérig jótékony célokra megy majd.

Kasia Bigos - rúdtánc, Kasia Dziurska - bikini fitness Forrás: sesjesportowe.pl

Olga Chmielewska - karate, Katarzyna Wolska - futás Forrás: sesjesportowe.pl

Marta Witecka és Juri Kussmaul - akrojóga, Ania Wierzbowska - evezés Forrás: sesjesportowe.pl

Dominik Kruzel - tenisz, Marek Gunia - kobudo Forrás: sesjesportowe.pl

Nézd meg a tavalyi, 2015-ös évre készült kalendáriumukat és benne szereplő sportolónőiket!

/1512/Sport2015122131137És tényleg meztelen! Niabe Doriane Éva-kosztümben énekelthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-a-hungarys-got-talent-elso-elo-showja.htmlIlyen még nem volt a tehetségkutatók színpadán! TV + Sztárok--Millió dolláros sportoló lett Babos Tímeahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141021-babos-timea-teniszezo-atlepte-az-egymillio-dollaros-240-millio-forintos-hatart-a-megnyert.htmlÁtlépte az egymillió dolláros (240 millió forintos) határt a megnyert pénzdíjaiban Babos Tímea magyar teniszezőnő.Ez Zsír!--Latexben, meztelen fenékkel pózol a 18 éves Kylie Jennerhttp://www.life.hu/intim/20151202-kylie-jenner-kim-kardashian-18-eves-huga-latexben-pozol-meztelen-fenekkel.htmlSosem készültek még ilyen merész képek a Kardashian-Jenner família egyik legifjabb tagjáról. IntimOrigo13 évvel fiatalabb, dögös sportolóval jött össze Nicole Scherzingerhttp://www.life.hu/intim/20151119-nicole-scherzinger-grigor-dimitrov-bolgar-teniszezovel-jar.htmlÚgy látszik, csak pletyka volt, hogy az énekesnő és Lewis Hamilton újra egymásra talált. A legújabb hírek szerint ugyanis Nicole Scherzinger a teniszezőnő, Maria Sharapova exével jár. IntimAFPProvokatív meztelen kampányban pózolnak a szupermodellek – Forró fotó!http://www.life.hu/trend/20151202-gigi-hadid-lily-aldridge-es-joan-smalls-modellek-meztelenul-pozoltak.htmlGigi Hadid, Lily Aldridge, and Joan Smalls ledobták a ruháikat egy kampány kedvéért. Trend--De kínos! Premier plánban szakadt szét a sportoló nadrágjahttp://www.life.hu/news/20151113-egy-bobozo-sportolono-nadragja-a-verseny-elott-szakadt-szet-a-feneken-video.htmlMinden bobozó rémálmát valósította meg egy brit sportolónő, akinek a verseny előtt reccsent szét a ruhája – ráadásul nem éppen a legjobb helyen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.