hajlékonyság naptár guminő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású Zlata művésznévre hallgató lány már tavaly is kiadott egy naptárat, idén azonban még extrémebb pózokkal és jelmezekkel tért vissza.

Az új naptárfotózás egyébként terápiás céllal készült, a guminő ugyanis nemrég vált el, így a munkával akarta elvonni figyelmét a problémáiról, és a képekkel akarta visszaszerezni önbizalmát.

Forrás: Northfoto

Zlata szerint minden egyes fotója az ő női bájait sugározza, amivel mi nem teljesen értünk egyet. Számunkra egy kicsit ijesztőek és közönségesek a pózok is és a jelmezek is. Zlata egyébként tornász volt korábban, ezért ennyire hajlékony. Még több képet itt talász róla!

Forrás: Nortfoto

Edzőruhában is szuperdögös Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151215-zimany-linda-edzoruhaban-is-szuperdogos.htmlA modell újabb dögös edzőtermi szelfivel lepte meg Instagram-követőit. Ez Zsír!--Engedd el a feszültségeket, és tanuld meg, hogyan lehetsz elégedett!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-jogaiskola-a-jogaklikkel-teremtsd-meg-a-belso-beked-legyel-elegedett-az-erofesziteseddel.htmlA béke, csend és nyugalom nem kívülről száll meg bennünket, hanem egy belső tapasztalás, egy tudatállapot megélése. Ez a békés tudatállapot létrejöhet spontán, vagy létre lehet hozni tudatos gyakorlással – a jóga megtanítja, hogyan csináld! Ez Zsír!--Ilyen izmos nagypapákat még sosem láttál - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20151214-nezegess-izmos-nagypapakat-edzeni-jarnak-ezek-a-hatvan-feletti-ferfiak-foto.htmlEgy amerikai weboldal olyan 60 év feletti férfiakat gyűjtött össze, akik a hétköznapokban az unokájukkal játszanak, majd az edzőteremben múlatják az időt. Micsoda nagypapák! Ez Zsír!OrigoMindenük a tánc - 4 magyar nő, akik örökre beleszerettek a legnőiesebb mozgásformábahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151211-a-tanc-szereteterol-faggattuk-molnar-andit-felmery-lilit.htmlEgy gyönyörű balerina, egy országszerte híres táncművész, aki nem mellesleg tévéműsorok sztárja, egy háttértáncos és egy fitneszbajnok, aki az ország egyik leghíresebb társulatának oszlopos tagja. Mindannyian megtalálták azt a mozgást, amibe egy életre beleszerettek, ez pedig a tánc. Arról faggattuk őket, hogyan és miként jött ez a szerelem. Ez Zsír!--Radics Gigi dögösebb, mint valaha - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-radics-gigi-szexi-fuzoben-villantotta-meg-alakjat-a-rajongoknak-foto.htmlA gyönyörű énekesnő az utóbbi hónapokban keményen edzhetett, mert olyan darázs dereket villantott tegnap a közösségi oldalán, hogy leesett az állunk! Ez Zsír!--20 kilónyi felesleges bőrrel a testén él nagy fogyása után egy fiatal nő - Durva fotók!http://www.life.hu/ez-zsir/20151211-megan-boeh-100-kilot-fogyott-de-20-kilo-felesleges-bor-maradt-a-testet.htmlA 34 éves Megan Boeh 200 kióról fogyott le 93-ra, de minden hiába: ugyanolyan rosszul érzi magát a bőrében, mint kövéren. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.