Micsoda nő! Sarka Kata edzőruhája nem sokat bíz a képzeletre

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata edzőterem edző ruha edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata már megkezdte az ünnepek utáni edzést, méghozzá egy igazán szexi, alakjához simuló dresszben. Még a lélegzetünk is elállt tőle!

Hajdú Péter feleségének gyönyörű alakját bárki megirigyelhetné! Egy ilyen csodás testet azonban nem adnak ingyen, ezt nagyon jól tudja Kata is, aki rengeteget tesz formás alakjáért. Az Ez Zsír! műsor házigazdája ezúttal az edzőteremből jelentkezett be, méghozzá egy igazán testhez simuló dresszben, ami látni engedte Kata tökéletes idomait!

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Új kihívásokra fel - Változtass az eddigi mintáidon jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20151225-jogaiskola-a-jogaklikkel-valtoztass-jogaval-az-eleteden.htmlAz új év új kalandokat, új örömöket és új kihívásokat hoz. A fejlődés kulcsa pedig az, ha kilépsz a megszokott mintáidból, és bizonyos dolgokat máshogy csinálsz, mint korábban. A megszokott dolgok, a szokásos környezet, ételek, sajátos kis rituálék biztonságot adnak, ezért ragaszkodunk hozzájuk annyira. Teremts magadnak biztonságot máshogyan, hogy merj változtatni és változni! Néhány egyszerű lépésben megmutatjuk, hogyan lehetsz te magad a változás, amit látni szeretnél az életedben! Ez Zsír!ThinkstockMáris elkezdte ledolgozni a bejglit Csonka Andráshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151227-maris-elkezdte-ledolgozni-a-beglit-csonka-andras-karacsony-utan-edzeni-ment.htmlA Life.hu sztárszerzői igazán sportos életet élnek. Néhány órával ezelőtt Sarka Kata posztolt az edzéséről, most pedig Csonka András tette ugyanezt. Ez Zsír!Origo5 perces szeretetmeditáció és emésztést könnyítő gyakorlatok karácsonyra, Neked!http://www.life.hu/ez-zsir/20151221-jogaiskola-a-jogaklikkel-5-perces-szeretetmeditacio-es-emesztest-konnyito-gyakorlatok-karacsonyra.htmlA készülődés, csodavárás időszaka lassan beteljesedik, és egy egészen különleges, teliholdas karácsony vár ránk a héten. Ideje megállni és megélni az ünnepet, amiben a jóga is segíthet neked! Ez Zsír!--Elképesztő átváltozás: 18 kilót fogyott Gergely Gábor pingpongozóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151221-gergely-gabor-asztaliteniszezo-18-kilot-fogyott-egy-ev-alatt.htmlA kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok asztaliteniszező bombaformában állt asztalhoz a Generációk Csatája 2015 asztalitenisz-gálán. Ez Zsír!--Világsztárok, akik kissé kikerekedtek 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151218-vilagsztarok-akikre-felszaladt-nehany-pluszkilo-2015-ben-cameron-diaz-ronaldo.htmlA hírességek közül sokan zárták sikeresen 2015-öt diéta szempontjából: több magyar és külföldi világsztárnak is jelentős súlyvesztést hozott az elmúlt 12 hónap. No nem mindenki volt szerencsés, ha diétáról és a súly megtartásáról van szó: íme néhány ismert ember, akik bizony jócskán kikerekedtek 2015-ben. Ez Zsír!AFPKipróbáltuk: gerincjógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20151221-kiprobaltuk-gerincjoga-hamori-barbi-a-move-it-blondi-bloggere.htmlSosincs késő belekezdeni az edzésbe! Hámori Barbi, a Move it, Blondie! bloggere hétről hétre olyan mozgásformákat, edzéstípusokat mutat be, amelyekkel garantáltan csúcsformába kerülsz. Edzésre fel – ezúttal a gerincjóga kerül terítékre. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.