Így edzi testét Floridában Gombos Edina

Amerika Gombos Edina futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és családja egyszerűen imádja Amerikát. Az Aktív egykori műsorvezetője ezúttal azt is megmutatta, hogyan tölti kint szabadidejét.

Gombos Edina szívesen jár futni, amihez most a csodálatos környezet is adott. „Ebben a környezetben, egy ilyen csodálatos kísérővel még a futás is könnyebben megy...” – írta közösségi oldalán az Amerikába települt műsorvezető, aki lányát is az egészséges életmódra neveli.

Forrás: Facebook/ Gombos Edina
Emma Watson: "Meg voltam rémülve a saját életemtől"http://www.life.hu/sztarok/20160113-emma-watson-a-harry-potter-szinesznoje-gyerekkent-meg-volt-remulve-a-sajat-eletetol.htmlMint általában minden gyerek, úgy a Harry Potter színésznője is nehezen tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget. TV + Sztárok--Isteni pápa lett Jude Law: Szinte felismerhetetlen ezen a fotón!http://www.life.hu/sztarok/20160113-jude-law-isteni-papa-lett.htmlOlaszországban forgatja A fiatal pápa című minisorozatot Jude Law, aki a hírek szerint fantasztikus alakítást nyújt a filmben. TV + Sztárok--El sem hiszed, milyen hajjal hódított George Clooney a nyolcvanas évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-george-clooney-nyolcvanas-evekben-keszult-fenykepe-a-new-york-magazin-cimlapjan.htmlÁllítjuk, hogy George Clooneynak, pontosabban a frizurájának valóban jót tett az idő múlása. TV + Sztárok--Botrány! Szinetár Dórát Facebookon zaklatta egy rajongója http://www.life.hu/sztarok/20160113-szinetar-doranak-csunyan-beszoltak-a-facebookon-a-szineszno-torolte-rajongojat.htmlDurván belekötött hivatalos Facebook oldalán egy nő a népszerű színésznőbe, miután élőben jelentkezett be közösségi oldalán. Dóra később törölte a kommentelőt. TV + Sztárok--Aurelio: "Bízom benne, hogy csak felfüggesztettet kapok"http://www.life.hu/sztarok/20160113-aurelio-bizik-benne-hogy-nem-kell-bortonbe-vonulnia-drogugye-miatt.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, Aurelio nagyon nehéz időszakot él át mostanában: édesapja meghalt, és drogügye miatt folyik nyomozás ellene. A Való Világ 6. nyertese most megszólalt az ügyben. TV + Sztárok--Ma 50 éves Patrick Dempseyt - Ünnepeljünk szexi fotókkal! http://www.life.hu/sztarok/20160113-patrick-dempsey-otven-eves-lett-szexi-fotosorozat-hollywood-szivtiprojarol.htmlA színész január 13-án ünnepli a születésnapját, ami mellett nem mehettünk el szó nélkül. Dempsey jelenleg Hollywood egyik ügyeletes szívtiprója, aki a kor előrehaladtával csak egyre jóképűbb lett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.