Hosszú Katinka karja olyan, akár egy férfié

Forrás: Facebook/Iron Lady -
úszónő izom Iron Lady Hosszú Katinka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Iron Lady egy testépítőversenyen is indulhatna, olyan tökéletes izomzattal rendelkezik.

Katinkáról edzés közben készült egy remek fotó, és látszik, ő aztán nem pihen egy percet sem, már reggel az edzőteremben fejleszti magát. Nem véletlen, hogy az úszónő sikert sikerre halmoz, és ellenfelei nem találnak fogást rajta.

Forrás: Facebook/Iron Lady
Schobert Norbi 45 évesen is kockahasúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160124-schobert-norbert-fitnesz-edzo-45-evesen-is-kockahasu.htmlA fitneszguru edzés után szelfizett egyet, fényképe pedig tanusítja, hogy izomból nincs hiány nála.Ez Zsír!--Durva, hogyan pörög a rúdon a 86 éves nagyihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160122-durva-hogyan-porog-a-rudon-a-86-eves-nagyi.htmlAz idős hölgy biztos nem ma kezdte az ipart, mert fantasztikus, ahogy fiatalokat meghazudtoló módon tornázik. Ez Zsír!--Kakikapszulával fogyna Nyertes Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160119-nyertes-zsuzsa-szineszno-ha-elhizna-kiprobalna-a-kakikapszulat-ami-segit-a-fogyasban.htmlA színésznő semmitől sem riadna vissza, ha a pluszkilóktól kellene megszabadulnia. Ez Zsír!--Izmos hasat villantott Zimány Linda - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160108-zimany-linda-modell-izmos-hasat-villantott.htmlA szexi modell edzésbe lendült, és az erősítés során ezúttal a hasára helyezte a hangsúlyt. Olyannyira, hogy legutóbbi szelfijéről még csinos arca lemaradt. Ez Zsír!--Ábel Anita és Varga Izabella edzés közben szelfizetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160107-abel-anita-szineszno-es-varga-izabella-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-edzes-kozben-szefizett.htmlA két színésznő megmutatta, hogy festenek, amikor meggyötörten, edzés után várják, hogy megpihenhessenek. Ez Zsír!--Elképesztően jó pasivá gyúrta magát Gáspár Lacihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160108-gaspar-laci-a-tv2-sztarban-sztar-musoranak-gyoztese-jo-pasiva-gyurta-magat.htmlAz énekes a kőkemény edzéseknek köszönhetően végre büszkén állt a tükör elé. Az eredmény tényleg lenyűgöző! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.