Döbbenetes, mennyit fogyott Gáspár Evelin 9 nap alatt

fogyás tisztítókúra Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evelin nagyon komolyan veszi az edzéseket, és kilenc nappal ezelőtt egy tisztítókúrába is belekezdett. Az eredmény pedig egyszerűen elképesztő.

Gáspár Evelin nem bízza a véletlenre alakját. Keményen edz azért, hogy minden feleslegétől meg tudjon szabadulni, kitartása és eredménye pedig figyelemre méltó. Az álomalakért még egy tisztítókúrába is belefogott, aminek hatására elképesztő változáson ment keresztül, mindössze kilenc nap alatt!

Sikertörténet: életmódváltással fogyott 56 kilót Tibihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-sikertortenet-eletmodvaltassal-fogyott-56-kilot-szenasi-tibor.htmlAz önutálat és az önbizalomhiány keserves állapotából lépett hatalmasat a 30 éves Tibi, aki mögött már 3 év kitartó munkája és 56 leadott kiló áll. Ez Zsír!--Kevesebbet fogynak a házasok, mint az egyedülállókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-a-hazas-gyomorgyurus-paciensek-kevesebbet-fogytak-mint-az-egyedulallok.htmlA fogyást elősegítő műtétet követően a házasok kevesebb kilótól képesek megszabadulni, mint a szinglik, ráadásul sok házasság még tönkre is megy az operációt követően - tudjuk meg az Ohio State University friss kutatásából.Ez Zsír!--Kritizálták a súlya miatt, most szépségversenyt nyert Mar Tarres humoristahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-mar-tarres-perui-humoristat-kritizaltak-a-sulya-miatt-most-ove-lett-a-nyar-legjobb-teste.htmlA perui humorista hölgy megelégelte a külsejét illető megjegyzéseket, ám fogyókúra helyett egy figyelemfelkeltő Facebook-kampányba kezdett, amelyben bikiniben és alig fedő ruhákban mutogatta magát. Most ő lett az év legjobb bikiniteste. Ez Zsír!OrigoEzért imádják a magyar sztárok a zabothttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-a-magyar-sztarok-kedvenc-reggelije-a-zab-kulcsar-edina-is-imadja.htmlNem csoda, hogy az egészségtudatos magyar sztároknak is a zab az egyik kedvenc reggelije, hiszen gyorsan elkészíthető, sokféle ízzel variálható, ráadásul hosszan tartó lendületet ad. Ez Zsír!--Victoria Beckham csontsoványra fogyott!http://www.life.hu/ez-zsir/20160209-victoria-beckham-nagyon-lefogyott-felo-hogy-angelina-jolie-sorsara-jut.htmlA Spice Girls egykori tagján soha nem volt egy gramm felesleg sem, de mostanában mégis egyre vékonyabb. Ha így folytatja, úgy járhat, mint Angelina Jolie! Ez Zsír!--Túlsúllyal küzdő jógaoktató lány lett az Instagram új sztárjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160209-dana-falsetti-tulsullyal-kuzdo-jogaoktato-lany-az-instagram-uj-sztarja.htmlKorábban szorongással és falási rohamokkal küzdött, a jóga azonban megváltoztatta Dana Falsetti egész életét. Mára több mint 100 ezer ember követi a lány mindennapjait és elképesztő képeit. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.