Tóth Gabi nagyon szenved: az arcára van írva a fájdalom

Tóth Gabi szenvedés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kemény edzésbe fogott, és bár még csak most kezdte el, nem kíméli magát!

Tóth Gabi belekezdett az alakformálásba. Az énekesnő elszántan küzd, de azért látszik rajta, hogy nincs hozzászokva a kemény edzéshez. Mindenki tudja viszont, hogy az álomalakot nem adják ingyen, bizony sok küzdelemmel és izzadtsággal jár a tökéletes forma. Gabi arcára van írva, hogy ugyan nagyon szenved, nem adja fel.

Forrás: Instagram/Tóth Gabi
Radics Gigi sosem ragyogott ennyire - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160217-radics-gigi-rengeteget-fogyott-ragyog-a-boldogsagtol-a-szexi-enekesno-foto.htmlAz énekesnőről már számtalanszor megírtuk, hogy mennyire dögös lett az utóbbi időben. Most egy újabb bejegyzéssel bővülte el a rajongóit. Ez Zsír!Origo5+1 trükk, hogy mostantól egészségesen étkezzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160216-harcaink-az-etelekkel-igy-tudod-megovni-magad-az-egeszsegtelen-dolgoktol-trukkok.htmlAz életmódváltás komoly feladat: minden addigi berögzött szokásunktól megválni és más, egészségesebb dolgokkal helyettesíteni nem könnyű. Ezért is adjuk fel sokszor olyan hamar. Íme, 5+1 tipp, amivel könnyebben állhatsz át az egészséges ételekre. Ez Zsír!--A testtömegindex sem mérvadó többé! Nem tudja megmondani, hogy egészségesek vagyunk-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-a-testtomegindex-nem-jo-merofoka-az-egeszsegnek.htmlAz orvosok több mint 150 éve használják a testtömegindexet az egészség egyik mérőfokaként, szakemberek azonban újabban egyre erőteljesebben kritizálják ezt a mérési módszert. Szerintük ugyanis egyáltalán nem reálisak az eredmények, amiket a segítségével megkapunk, így ráadásul feleslegesen stigmatizálja az embereket soványnak vagy éppen kövérnek. Ez Zsír!--Hilary Duff hatalmas hurkákkal pucsíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-hilary-duff-bikiniben-pucsitva-mutatta-meg-hurkait.htmlA színésznő soha nem volt egy csontkollekció, de az utóbbi időben felszaladt rá még pár plusz kiló. Ez Zsír!--Egy szál bugyiban fotózták Gwyneth Paltrow-thttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-gwyneth-paltrow-szinesznot-bugyiban-es-trikoban-fenykepeztek-egy-fotosorozathoz.htmlElképesztően jó formában van a 43 éves színésznő, akit Malibuban fotóztak. Ez Zsír!--Eressz gyökereket a földbe – Gyakorold velünk a fa pózt!http://www.life.hu/ez-zsir/20160212-jogaiskola-a-jogaklikkel-gyakorold-a-fa-pozt.htmlA túlórázás, a sok szellemi munka, a munkahelyváltás, a költözés, az utazás, a szakítás és bármilyen nagy változás az életedben könnyen kibillenthet a stabilitásodból. Ereszd bele a gyökereidet a földbe, tapasztald meg egy fa erejét, tartását és stabilitását – gyakorold velünk a fa pózt! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.