Sikertörténet: 65 kilót fogyott, most fitneszversenyre készül Guszti

fogyás sportsérülés fitnesz sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gusztáv egy súlyos sportsérülés után menekült az evésbe. 8-9 éven át tartott ez az állapot, amíg csak evett és szomorkodott a sportkarrierje félbeszakadásán. 155 kiló volt, amikor először lement az edzőterembe, majd többszöri sikertelen próbálkozás után találkozott jelenlegi edzőjével, Schönekker Lászlóval. Közreműködésük elképesztő sikert hozott!

Guszti 12 éves koráig focizott, majd Svédországban egy utánpótlás-vb-n szerzett térdsérülése miatt abba kellet hagynia a sportolást. Az orvos szerint ugyanis annyira szétment a térde, hogy annak is örülhetett, hogy rendesen tudott járni, így azt tanácsolta, végleg hagyjon fel a sportolással. Ez után állt minden a feje tetejére: felborult az addigi rendszer az életében, ami miatt depressziós lett.

Előtte... Forrás: Őrfalvy Gusztáv

A fordulat akkor következett be, amikor Guszti már 155 kiló volt. Egy napon, az ágyból felkelve meglátta magát az ott álló hatalmas tükörben, amibe hosszú évekig bele se nézett igazán. Ez a szembesülés sorsfordító volt.

...és utána Forrás: Őrfalvy Gusztáv

Az elhatározás után még rengeteg mélyponttal kellett szembesülnie, főleg azért, mert gyorsan és drasztikusan akart változni. Voltak napok, amikor szinte semmit sem evett, így le is fogyott 20 kilót, de aztán visszajött 30. Az igazi fordulópont az volt, amikor elkezdte a közös munkát egy táplálékkiegészítő cég szakértőjével, Schönekker Lászlóval.

Guszti kitartása irigylésre méltó Forrás: Őrfalvy Gusztáv
Az árpa az új szuperétel? Itt a bizonyíték!http://www.life.hu/ez-zsir/20160219-az-arpa-az-uj-szuperetel-ami-csokkenti-az-etvagyat-es-a-vercukorszintet.htmlA legfrissebb kutatások szerint az árpának számos pozitív hatása van az ember szervezetére: csökkenti a vércukorszintet, segít megakadályozni a diabéteszt, csökkenti az étvágyat és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét is. Ez Zsír!ThinkstockHa tökéletes reggelire vágysz – Így készül az egészséges muffinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160220-igy-keszul-az-egeszseges-muffin.htmlHa igazán különleges reggelire vágysz, nem kell mást tenned, mint a kedvenc egészséges alapanyagaidat egy nagy tálban alaposan összekeverni, és egy muffinformában kisütni, majd tálalni az ínycsiklandó és egészséges falatokat. Ez Zsír!ThinkstockA testtömegindex sem mérvadó többé! Nem tudja megmondani, hogy egészségesek vagyunk-ehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160215-a-testtomegindex-nem-jo-merofoka-az-egeszsegnek.htmlAz orvosok több mint 150 éve használják a testtömegindexet az egészség egyik mérőfokaként, szakemberek azonban újabban egyre erőteljesebben kritizálják ezt a mérési módszert. Szerintük ugyanis egyáltalán nem reálisak az eredmények, amiket a segítségével megkapunk, így ráadásul feleslegesen stigmatizálja az embereket soványnak vagy éppen kövérnek. Ez Zsír!--Hiába sportolsz, mégsem fogysz? Ez lehet az oka!http://www.life.hu/ez-zsir/20160211-ezert-nem-fogyaszt-hosszu-tavon-a-kocogas.htmlHa valaki rendszeresen kocogni kezd, eleinte megszabadul jó néhány kilótól, majd ez a hatás leáll, és a súly nem változik. Ismerős a helyzet? Így tudsz változtatni rajta! Ez Zsír!--Sikertörténet: Tibi életmódváltással fogyott 56 kilót http://www.life.hu/ez-zsir/20160209-sikertortenet-eletmodvaltassal-fogyott-56-kilot-szenasi-tibor.htmlAz önutálat és az önbizalomhiány keserves állapotából lépett hatalmasat a 30 éves Tibi, aki mögött már három év kitartó munkája és 56 leadott kiló áll. Ez Zsír!--Így lettek ezreket megmozgató motiváló példaképek: Kayla Itsines és Gazdag Tündihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160204-motivalo-peldakepek-kayla-itsines-es-gazdag-tundi-numbava.htmlSzeretnél végre egészségesen élni, és teljesen elkötelezni magad az életmódváltás mellett? Nincs elég motivációd, vagy nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Megmutatjuk, hogy a magyar és a külföldi életmódbloggerek és Instagram-sztárok honnan és hogyan indultak el az egészség, a fittség és a boldogság útján. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.