Horváth Éva nagyon szexi szerelésben edzett

modell szexi edzőterem Horváth Éva edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell egy testhez simuló fekete edzőruhában mutatta meg tökéletes alakját.

Mielőtt Horváth Éva a súlyzókat a kezébe vette volna, lőtt egy szelfit és megmutatta rajongóinak, milyen egy trendi szerelés, amiben biztos minden szempár rá szegeződik edzés közben. Az biztos, hogy Éván nem fognak az évek és kilók, mert pont úgy fest, mint 20 évesen.

Forrás: Facebook/Horváth Éva
Schobert Norbi dögös mellizmaitól elállt a lélegzetünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160302-schobert-norbert-fitnesz-edzo-dogos-mellizmaitol-elallt-a-lelegzetunk.htmlA fitneszguru az utóbbi időszakban edzésbe lendült és pár hét alatt brutális izmokat növesztett. Ez Zsír!--Nádai Anikó vékonyabb, mint valaha!http://www.life.hu/ez-zsir/20160301-nadai-aniko-dogos-fotot-osztott-meg-kozossegi-oldalan-vekonyabb-mint-valaha.htmlHihetetlen, hogy a fiatal anyuka milyen hamar visszanyerte alakját a szülés után! Egy gramm felesleg sincs a csinos műsorvezetőn. Ez Zsír!--Harminc kilót fogyott Szabó Richárdhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-sztarja-harminc-kilot-fogyott.htmlAz X-Faktor egykori sztárja nem adta fel és életmódváltásának köszönhetően tetemes súlyfeleslegtől szabadult meg. Ez Zsír!--Szabó Zsófi megvillantotta szexi hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160229-szabo-zsofi-szineszno-az-rtl-klub-musorvezetoje-megvillantotta-szexi-hasat.htmlA gyönyörű színésznő-műsorvezető saját ruhamárkájának fotózásán szexi piros felsőben mutatta meg vékony derekát. Ez Zsír!--Aleskával a föld felett repültünk http://www.life.hu/ez-zsir/20160225-aleskaval-safrany-emesevel-jogaoran-jartunk-es-a-fold-felett-lebegtunk.htmlSáfrány Emesével rendhagyó jógaórát tartottunk, és a levegőben lebegve próbáltuk ki a jógaászanákat. Ez Zsír!--3 hatásos gyakorlat a jobb szexérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160226-3-hatatos-gyakorlat-amelytol-jobb-lesz-a-szex.htmlHa eddig nehezen szántad rá magad a mozgásra, a szexre azonban annál inkább, akkor van egy jó hírünk: a kettő nem zárja ki egymást. Csak napi néhány perc, és nem csupán az ágyban tapasztalhatod meg áldásos hatásait, hanem a testeden is észreveheted a változást. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.