8 hónapos terhesen sem hagy fel az edzéssel Chontel Duncan

Forrás: Instagram/Chontel Duncan -
terhesség várandós Chontel Duncan edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszmodellen hátulról észre sem lehet venni, hogy várandós, pedig alig pár hét múlva életet ad a gyermekének.

Szinte sokkolta követőit Chontel Duncan, mikor megmutatta, hogyan is néz ki 36 hetes terhesen. A fitneszmodell egész terhessége alatt, minden nap edzett, és pontosan ugyanazokat az ételeket fogyasztotta, mint várandóssága előtt.

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Valószínűleg ennek köszönheti, hogy szinte egy gramm felesleget sem szedett fel, a teste pedig izmos és kidolgozott maradt. Az ausztráliai modell elmondta, hogy csak akkor hagy fel az edzéssel, ha a teste már nem bírja. Úgy tűnik azonban, hogy ez a pillanat nem érkezett el, hiszen körülbelül 28 nap múlva megszületik a gyermeke, de ő még mindig bőszen dolgoztatja izmait.

Forrás: Instagram/Chontel Duncan

Chontel szinte az egész terhességét hétről hétre dokumentálta, de többnyire csak oldalról lehetett észrevenni, hogy valamennyire növekszik a pocakja. Szerinte a várandósság minden nő testét másként változtatja meg, és az, ha valaki sokat hízik, nem azt jelenti, hogy egészségtelen volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.