Katalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakját

Bhután alak vékony diéta körút karcsúság Katalin hercegné India test fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát.

Mint a Life.hu is megírta, Katalin hercegné és Vilmos herceg indiai körútja nemrég vette kezdetét a királynő megbízásából.

Forrás: Northfoto

Katalin, a diétahercegnő

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. Bár nádszálkarcsú volt akkor is, 2011-ben az esküvője előtt mégis kőkemény diétába kezdett, hogy tökéletesen mutasson rajta az álomruha. Lássuk, melyek Katalin kedvenc diétái - kattints ide a cikkért!

Gregor Bernadettnek -saját bevallása szerint- kutyakötelessége jó formában lenni. És mivel közel tíz darabban játszik egyszerre, nem engedheti meg magának, hogy lustálkodjon. Nem is teszi! Sőt, nem egyedül edz, házhoz hívja a segítséget.

Kiderült! Így őrzi meg alakját Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-pippa-middleton-katalin-brit-hercegne-huga-igy-orzi-meg-alakjat.htmlA brit hercegné 32 éves testvére egy nemrég adott interjújában árulta el étkezési szokásait. Érdemes ellesni tőle! Ez Zsír!--Megmutatta elképesztő kockahasát a 48 éves műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160405-davina-mccall-48-eves-brit-televizios-musorvezeto-kockahasat-villantott-kozossegi-oldalan.htmlA britek kedvenc televíziós fitneszguruja, Davina McCall közösségi oldalán villantotta meg irigylésre méltó alakját. Ez Zsír!OrigoNapi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-miriam-es-michelle-carolus-ikerlanyok-napi-ketezer-guggolast-vegeznek-hogy-formas-fenekuk-legyen.htmlMiriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat. Ez Zsír!--6 érv a szénhidrátok mellett: ezért ne száműzd őket az étrendedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160320-6-ok-amiert-szenhidratot-enned-kell.htmlA szénhidrátok a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás részei. Bár a közhiedelem úgy tartja, hogy hizlalnak, a szakértők szerint még a legszigorúbb diéta alatt is lényeges, hogy elegendő mennyiséget vigyünk be belőlük a szervezetünkbe az egészségünk megőrzése érdekében. Ez Zsír!ThinkstockElképesztő formában van Jessica Alba! Így néz ki bikiniben a 34 éves színésznőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160323-jessica-alba-szineszno-elkepesztoen-nez-ki-bikiniben.htmlA Sin City és A Fantasztikus négyes sztárját Hawaii partjainál kapták lencsevégre. Ez Zsír!--Micsoda test! Elképesztő formában van Britney Spearshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160321-britney-spears-enekesno-elkepeszto-formaban-van-bikiniben-napozott.htmlA kétgyerekes popsztár Instagram oldalán mutatta meg magát rajongóinak napozás közben, egy szál bikiniben.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.