Megfelelő étkezés, változatos mozgásprogram és komoly elhatározás – Életmódváltásra fel!

Forrás: Thinkstock -
életmódváltás BikiniBody egészséges életmód Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb héten vagyunk túl, ami a Life.hu és Katus Attila közös BikiniBody programját illeti. Kíváncsi vagy, hogy halad a közös munka Teodórával, a BikiniBody győztesével? Olvasd el Attila e heti beszámolóját!

Teodóra továbbra is heti két alkalommal jár aerobik-, és két alkalommal személyi edzésre. Ezenfelül pedig heti kétszer végez egyénileg kardióedzést. A Best body alakformáló aerobikórákon hétről hétre változatos a mozgásprogram. A személyi edzések gyakorlatanyaga egyre nagyobb kihívással jár Teodóra számára, de mivel folyamatosan fejlődik, jól veszi ezeket az akadályokat. Az egyénileg elvégzett kardió-edzésprogramjában pedig folyamatosan jobban teljesít.

Forrás: Thinkstock

Külsejét tekintve is vannak már szemmel észrevehető változások. Nemcsak az alakjára vonatkozóan, de mozgásában, mozgástechnikájában, a gyakorlatok végrehajtásának színvonalában is érződik mindez.

Less be Katus Attila órájára

A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal egy aerobikórán lepte meg Katus Attilát és a BikiniBody győztesét, Teodórát. Nézd meg a videót!

Szó szerint kezd lendületbe jönni, hiszen amikor rutinszerűvé válnak dolgok már nyerő helyzetben vagyunk. Teodóra kezd ebbe a stádiumba érkezni. Az eleje ugyanis mindig a legnehezebb egy programnak. Szembe nézni önmagunkkal, hiányosságainkkal, meghozni a döntést, és megtenni az első lépéseket. Olyan ez, mint amikor egy álló helyzetben lévő autót el akarunk tolni. Az elején alig tudjuk megmozdítani, de pár lépés megtételével már sokkal kisebb erőbedobással is haladunk.

Teodora könnyebbsége az volt, hogy az elejétől fogva nem neki kellett egy rendszert, az életmód változtatását felépítenie, kitalálnia, hanem egy jól működő rendszert kapott a Katus csapattól.

Forrás: Thinkstock

Ez egyrészt a szakmai stáb, másrészt pedig a KATUSAKTÍV testsúlycsökkentő program, amit kitöltve óriási fejődést ért el 2 hét alatt. A nehézség számára az, hogy ezt a rendszert meg kellett értenie, tanulnia, majd beillesztenie az életébe. Az első edzéseken túllendülni, az étkezési változtatásokat megtanulni, sok újdonságra nyitottnak lenni, azt befogadni, igenis némi bátorságot és pluszenergiákat igényel. A kezdetekben főleg!

Ami fontos: nem egy egyszerű, önsanyargató, energiát elvonó diétába kényszerítettük Teodórát, hanem egy színes, megtanulható, követhető, sokszor szórakoztató, átfogó életmódváltoztatást javasoltunk neki.

Mivel napi szinten fogjuk a kezét, és tartjuk vele a kapcsolatot, nagy kilengéseket nem tapasztalunk. Lelkileg kiegyensúlyozottnak érezzük, az elvárásokat pedig szépen teljesíti, és érzi a változtatások pozitív hatását. Az elért látható és érezhető eredmények pedig tovább sarkallják Teodórát a kitűzött cél, a hőn áhított BikiniBody felé. Hajrá Teodóra!

Tornázz mindennap Katus Attilával a LifeNetwork tévében. Várunk egy közös edzésre reggel 7-kor, délután 3-kor és este 7-kor. Nincs kifogás! Bikini body Katus Attilával!
3 variáció egészséges palacsintárahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160506-3-variacio-egeszseges-palacsintara.htmlA palacsinta egy szuper étel, így nem csoda, hogy minden variációját imádjuk. Ezúttal három egészséges receptet mutatunk, amelyeknél csupán a lisztre és az édesítőszer használatára kell odafigyelni. Ez Zsír!--Így változtass fokozatosan az étrendeden – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160505-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-masodik-heti-beszamoloja.htmlAbonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Két hét alatt minőségi változás – Katus Attila újabb beszámolója a BikiniBody programról!http://www.life.hu/ez-zsir/20160504-katus-attila-masodik-beszamoloja-a-bikinibody-programrol.htmlKatus Attila és a BikiniBody győztese, Teodóra nagyon jól haladnak a közös munkában. Teodóra már most rengeteget fejlődött, és látszik, hogy komolyan gondolja az életmódváltást. Olvasd el Attila második heti beszámolóját! Ez Zsír!--Mikor, mennyit, hogyan? Minden, amit tudni akartál a kardióedzésrőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160427-minden-amit-tudni-akartal-a-kardioedzesrol.htmlMiért fontos a kardióedzés, milyen gyakran kell végezni, és milyen intenzitással? Katus Attila most beavat benneteket a kardedzés rejtelmeibe. Ez Zsír!--Ezeket a hibákat ne kövesd el az étkezésben – A BikiniBody dietetikusának tippjei!http://www.life.hu/ez-zsir/20160428-a-bikinibody-dietetikusanak-abonyi-orsinak-elso-heti-beszamoloja.html Abonyi Orsi táplálkozási szakember, a Katusfood dietetikusa a BikiniBody program két és fél hónapja alatt minden pénteken hasznos tanácsokkal jelentkezik, hogy ezzel is közelebb kerülhessetek a célhoz, a megérdemelt bikiniformához. Ez Zsír!--Less be a BikiniBody győztesének, Teodórának és Katus Attilának első edzéseirehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-igy-edz-katus-attila-es-a-bikinibody-gyoztese-teodora.htmlA Life.hu BikiniBody programjának győztese, Teodóra már el is kezdte a közös edzést Katus Attilával. Nézd meg, hogyan alakult az első pár órájuk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.