Betegesen soványra fogyott Johnny Depp 16 éves lánya

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress -
fogyás Vanessa Paradis soványság Johnny Depp Lily Rose Depp anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint édesapja is aggódik legidősebb gyermekéért, a modellkarrierbe fogó Lily Rose Deppért.

Mint korábban a Life.hu megírta, Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya, Lily Rose súlyos állapotba került kóros soványsága miatt.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Sajnos a fiatal lány, aki a Chanel napszemüveg-kollekciójának arca lett tavaly, testsúlyproblémája továbbra is fenn áll: Lily Rose-t a napokban a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén kapták lencsevégre beesett arccal és kiálló csontokkal.

Szokatlan módszerrel fogyott le Melissa McCarthyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160509-melissa-mccarthy-szineszno-hogyan-fogyott-le.htmlA Szívek szállodájából megismert színésznő az elmúlt időszakban 22 kilótól szabadult meg, és nemrég elárulta, hogyan sikerült neki. Ez Zsír!--Katalin hercegné elárulta, minek köszönheti karcsú alakjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160412-katalin-hercegne-elmondta-karcsu-alakjanak-titkat.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Katalin hercegné már nem is lehetne vékonyabb, soványsága miatt pedig sokan aggódnak érte. A hercegné indiai körútja alatt osztotta meg híresen vékony alakjának titkát. Ez Zsír!--Napi kétezer guggolás, és olyan feneked lesz, mint az internet két ikersztárjánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-miriam-es-michelle-carolus-ikerlanyok-napi-ketezer-guggolast-vegeznek-hogy-formas-fenekuk-legyen.htmlMiriam és Michelle Carolust szexi, formás alakjuk tette az Instagram sztárjaivá: az ikerpár saját bevallásuk szerint nem a sebészkésnek, hanem a rendszeres edzésnek köszönhetik nőies idomaikat. Ez Zsír!--Riasztóan vékonyak Victoria Beckham lábaihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160404-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-labai-nagyon-vekonyak.htmlA Spice Girls egykori énekesnője képmegosztó oldaláról köszönt be csontsovány virgácsaival. Ez Zsír!--Kiderült! Így őrzi meg alakját Katalin hercegné húga, Pippa Middletonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160401-pippa-middleton-katalin-brit-hercegne-huga-igy-orzi-meg-alakjat.htmlA brit hercegné 32 éves testvére egy nemrég adott interjújában árulta el étkezési szokásait. Érdemes ellesni tőle! Ez Zsír!--Aputestből kockahas: 8 hét alatt pattintotta ki magát a 43 éves Darren Kennyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160510-darren-kenny-8-het-alatt-heti-harom-edzessel-gyurta-magat-izmosra.htmlA szigorú diétának és a kemény edzéseknek hála testzsírszázalékát a felére csökkentette a brit férfi. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.