Európa-bajnokság Lőrincz Alexandra fitnesz VV Szandika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar lányok és fiúk elképesztő sikereket értek el a WBPF budapesti fitnesz-Európa-bajnokságon. Vasárnap 16 arany-, 12 ezüst- és 12 bronzérmet nyertek, a verseny igazi meglepetést is tartogatott. Az indulók között ugyanis ott volt a Való Világból ismert Szandika is.

Kiemelkedő magyar eredményekkel zárult a WBPF budapesti fitnesz-Európa-bajnokság, mindenki a magyarok testét csodálta. A lányok taroltak mind a könnyebb, mind az izmosabb kategóriában. A női Model Physique összetett győztese Farkas Gabriella lett. Igazi meglepetést azonban az okozta, hogy az indulók között felfedezhettük VV Szandikát is, aki alaposan átalakult az elmúlt évek alatt.

Így nézett ki VV Szandika a valóságshow idején Forrás: Rtl Klub

A valóságshow-ban szókimondásáról volt ismert, és akkor nem tartozott a nádszál lányok közé, de most méltán lehet büszke izmaira. Kategóriájában hatodik helyezést ért el Lőrincz Alexandra, vagyis Szandika, aki az RTL stábjának számolt be motivációiról.

Egy éve készülök rá, és az az igazság, hogy meguntam mind a lusta életmódot, mind a külsőségeket, amik illettek engem, nem kell részletezni ugye, mindenki tudja. Belefáradtam, és azt mondtam, hogy most vagyok fiatal”

Elárulta, rengeteget tanult a kitartásról, az önfegyelemről és az alázatról is, ezeket pedig a civil életben is kamatoztathatja.

Így néz ki most Lőrincz Alexandra Forrás: RTL Klub

10 darab még gombócból is sok, nem hogy évből. Pedig Farkasházi Réka már 10 éve a pilates szerelmese. Ez az idő azonban - Réka szerint - észrevétlenül elrepült, köszönhetően a változatos gyakorlatoknak és az ízületkímélő mozdulatoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.