Ez ám a spárga! Palvin Barbi hihetetlenül hajlékony

modell Palvin Barbara VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell a VOLT Fesztivál utolsó napján egy spárgával búcsúzott a bulitól. 

Barbiról korábban is tudtuk, hogy imádja a fesztiválokat: tavaly egy vele készült interjúnkban azt is elárulta, mit visel ezeken a bulikon. A sikeres magyar modell idén sem hagyta ki a pörgést: a VOLT Fesztiválon is bulizott egy nagyot.

Forrás: Instagram/RealBarbaraPalvin

De nem is igazán ez az érdekes, inkább az a fotó, amit Barbi a fesztivál utolsó napján megosztott rajongóival. Ez ám a szép spárga, Barbi pedig nemcsak dögös, de szuperhajlékony is. Még hogy túlsúlyos lenne? Reméljük, ezt a fotót a modell kritikusai is látják!

Vízparton hűsölsz? Használd ki a víz erejét a jógában is!http://www.life.hu/ez-zsir/20160701-hasznald-ki-a-viz-erejet-a-jogaban.htmlA bolygónk és a testünk is körülbelül 70%-ban víz. A víz a természetben és a testünkben is lehet nyugodt és tükörsima, tud finoman fordozódni, lágyan áramlani, hullámozni, elemi erővel mozogni, és vízesésként zuhogni. Lehet finom vízpermet vagy pára, lehet áradó folyó. Néha engedni kell folyni a maga útján, de ha mederbe tereled, irányítottan lehet használni a vízben rejlő szelíd, de hatalmas erőt. A nyári időszak tüzét jól ellensúlyozhatja a víz hűsítő lágysága. Ez Zsír!--Hatalmasat nőtt Ábel Anita kislánya - 8 éves a kis Lucahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160703-hatalmasat-nott-abel-anita-kislanya.htmlA színésznő kislánya második osztályba megy. Anita a nyaralásukról mutatott apa-lánya fotót. Ez Zsír!--Gregor Berni: "Ugyanolyan nő vagyok, mint a többi"http://www.life.hu/ez-zsir/20160703-gregor-bernadett-az-edes-elet-szereploje-karcsubb-mint-valaha.htmlGregor Berninek nincs miért aggódnia, hiszen karcsúbb, mint valaha, azonban a színésznő állítása szerint ez nem mindig volt így. Ez Zsír!--Elképesztő változás! Ez történik egy hónap futás után!http://www.life.hu/ez-zsir/20160629-kihivas-eve-juniusban-minden-nap-futok-fel-orat-kulonleges-tapasztaltok.htmlNem volt bennem egy cseppnyi félelem sem, amikor rábólintottam a júniusi kihívásra. Mindennap fél óra futás? Ugyan már! Voltak megingások, de büszke vagyok a teljesítményemre. Ha egy olcsó és több testrészt is átmozgató spotra vágysz, akkor a futás a te Joker kártyád! Ez Zsír!--Nem tudsz lefogyni? Íme, 4 dolog, ami miatt nem sikerülhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160702-4-dolog-ami-miatt-a-fogyokura-kudarcba-fullad.htmlEleinte hatalmas lelkesedéssel és akaraterővel vetjük bele magunkat a fogyókúrába, de azonnali eredmények hiányában gyakran feladjuk. Íme, néhány ok, ami miatt nem sikerül megszabadulni a feleslegtől. Ez Zsír!ThinkstockMicsoda test! Tóth Vera 25 kiló mínusszal igazi bombanő: fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20160701-toth-vera-25-kilot-fogyott-a-sztar-nagyon-jol-nez-ki-az-elmult-idoben-dogos-foto-edzes.htmlAz énekesnő bekeményített! Az elmúlt hónapokban kemény edzésbe kezdett, amelynek meg is lett az eredménye: a sztár dögösebb, mint valaha! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.