Mariah Carey mindenkit átvert! Nézd meg a sztárt élőben!

retusálás fotó Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a jelek szerint nem bír leállni! Hiába a róla készült szexis felvételek, a díva élőben teljesen máshogy néz ki. Íme, a bizonyíték! 

Nem először csodálkoztunk rá Mariah Carey vékony derekára. A popdíva korábban albumborítója kedvéért dobott le néhány pluszkilót a képmanipulátorok segítségével, nemrég pedig kiderült, Terry Richardson fotósorozatában látható karcsú vonalaiért sem a diéta vagy az edzés okolható. Annál inkább a Photoshop. Most újabb fotók érkeztek a sztárról, melyeken jól látszik, hogy korántsem olyan vékony, mint a legtöbb albumán.

Forrás: AFP

A 46 éves énekesnő jelenleg Olaszországban pihen a családjával. Már meg is érkeztek az első lesifotók a sztár nyaralásáról, melyeken jól látszik, hogy Mariah kissé ducibb, mint a legtöbb általa posztolt fotón. Érdekel, hogyan néz ki a sztár élőben? Itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.