Becsapta rajongóit a plus size modell Ashley Graham

Forrás: Instagram/Ashley Graham -
fogyás Ashley Graham plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telt idomaival vált híressé Ashley Graham, aki hamar az egyik legkeresettebb plus size modell lett a piacon. Most azonban kihúzta a gyufát rajongóinál, ugyanis nagyon lefogyott, pedig eddig a dús alkat mellett kampányolt.

Becsapva érzik magukat Ashley Graham rajongói. Karrierjét plus size modellként kezdte, azonban mára már nyoma sincs azoknak a telt idomoknak, ami mellett egész eddig kampányolt. Rengeteg címlapon és reklámban szerepelt, emellett sok negatív kritikát kapott alakja miatt, most viszont azért fordultak el tőle rajongói, mert túl sokat fogyott.

Ashley Graham így nézett ki a fogyás előtt Forrás: Instagram/Ashley Graham

Fotóin jól látható a változás, több tíz kilótól szabadult meg a modell, pedig eddig váltig állította, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen és egyáltalán nem fogyókúrázik. Anélkül viszont nehezen tudott volna lefogyni, követőinek pedig egyből szemet szúrt a változás. Szemére vetették, hogy így már nem is plus size modell.

Ashley Graham a fogyás után Forrás: Instagram/Ashley Graham
Iszak Eszti alakjától leesett az állunk: formás idomok és hosszú lábak http://www.life.hu/ez-zsir/20160721-iszak-eszti-megcsodalhattuk-hosszu-szepseges-labait-olaszorszagban-pihen-a-sztar.htmlIszak Eszti mindig tudja, mitől döglik a légy! A remek stílusérzékkel rendelkező fiatal műsorvezető ezúttal a strandon mutatta meg elképesztő alakját. Ez Zsír!--Így kerülj bomba formába az esküvődre: vesd be a menyasszonydiétát!http://www.life.hu/ez-zsir/20160714-a-legjobb-dieta-menyasszonyoknak.htmlHa karcsú szeretnél lenni az esküvőd napján, nyugodtan elfelejtheted a kamudiétákat, a gyorsdiétákat és a sztárok által népszerűsített programokat. Sokkal jobb, ha a napi kalóriaszükségletet tiszta élelmiszerekkel biztosítod: friss gyümölcsökkel, friss zöldségekkel, alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel, teljes kiőrlésű gabonával és egészséges zsírokkal. Ez Zsír!--Ezzel a módszerrel fogyott le Molnár Anikó!http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-molnar-aniko-elmondja-hogy-milyen-modszerrel-fogyott-le.htmlAz egykori Nagy Ő, Molnár Anikó kemény diétába kezdett, hogy megszabaduljon súlyfeleslegétől. Nem először vág bele a nagy próbába, de a jelenlegi helyzet bizakodásra adhat okot. Anikó elárulta, hogy hogyan is szabadult meg a súlyfeleslegétől. Ez Zsír!--Alessandra Ambrosio bikinis teste 2 gyermek után is vadítóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160720-alessandra-ambrosio-modell-teste-nagyon-dogos-bikiniben.htmlHihetetlen, hogy a Victoria's Secret angyala már 2 gyermek édesanyja - ez meg sem látszik az alakján! Ez Zsír!OrigoElképesztő átalakulás: malacból szexistennő lett a sztárhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160720-khloe-kardashian-nagyon-lefogyott-elkepeszto-atalakulas.htmlA valóságshow-sztár évekig küzdött súlyfeleslegével, és azzal, hogy a Kardashian lányok közül az ő külseje a legelőnytelenebb. Mára sikerült neki is felzárkóznia, és igazi szexbombát varázsolta magából. Ez Zsír!--Laky Zsuzsi: "Nem azért vagyok plus size, mert nem tudok lefogyni"http://www.life.hu/ez-zsir/20160720-laky-zsuzsi-plus-size-modellkent-tert-vissza-a-szakmaba-ujra-modellkedne-az-edesanya.htmlDietz-Laky Zsuzsi plus size modellként szeretne visszatérni a szakmába. Az édesanya kirobbanó formában van, így nem szeretne kihagyni egy ekkora lehetőséget. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.